"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
המריאה בלעדיו: גרושתו של אלון מזרחי מדגמנת בגדי ים
לאחר שהתגרשה מבעלה הכדורגלן האגדי, הקימה ורד מזרחי את "Sello" מותג של בגדי ים למידות גדולות • כיום, היא מעצבת אותם ואפילו מדגמנת בעצמה בגיל 46 • היכנסו לראות
ורד מזרחי | צילום: ליה יפה

המריאה בלעדיו: גרושתו של אלון מזרחי מדגמנת בגדי ים

לאחר שהתגרשה מבעלה הכדורגלן האגדי, הקימה ורד מזרחי את "Sello" מותג של בגדי ים למידות גדולות • כיום, היא מעצבת אותם ואפילו מדגמנת בעצמה בגיל 46 • היכנסו לראות

רותם רוזנסקי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

לאחר שהתגרשה מבעלה, שחקן הכדורגל אלון מזרחי, הפכה ורד לאשת נדלן, וכעת היא מתמקדת בעסק בגדי הים שלה למידות גדולות - "Sello".

הרצון לעצב, צמח אצל גרושתו של האווירון לאחר שהייתה מתקשה למצוא בגדי ים בתור קונה. לטענתה הייתה רוכשת ומשפצת את בגדי הים שקנתה כדי שתרגיש איתם בנוח, ואחרי שנים היא החליטה להקים מותג של בגדי ים למידות גדולות, ולהיות הדוגמנית של עצמה בגיל 46.

ורד מזרחי מודל 2022, צילום: ליה יפה

מאז הגירושים מהאווירון שהיה בעלה במשך 26 שנים, ורד הכירה את דרור מילר ואפילו הפכה לסבתא. תוסיפו לזה טייטל של דוגמנית - והכדורגלן הוא לגמרי היסטוריה.

ורד מזרחי ודרור מילר. בהילוך גבוה, צילום: אור גפן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...