"יצאתי מהמשוואה הזו": בוזגלו ובת זוגו נפרדו לאחר שהודיע כי התאהב באחרת

אלכסה, בת זוגו של אוהד, מגיבה להודעה שבה הודיע כי התאהב באשה נוספת ומספרת כי נפרדה ממנו • "אני לא נמצאת במערכת היחסים הזאת, לא חלק ממנה ולא מעוניינת לשמוע או לדון בה"

אוהד בוזגלו, צילום: יח"צ

אלכסה, אחת מתוך שתי בנות הזוג של אוהד בוזגלו, לדבריו, מגיבה להודעה שלו שבה הודיע שהתאהב באשה נוספת, מריה, ומודיעה שנפרדה ממנו.

״חבריי היקרים, פונה אליכם בצורה מאוד יפה ומכבדת. אני מבקשת ממכם לא לשלוח לי תמונות/פוסטים/כתבות כל דבר שקשור לנושא המדובר" ביקשה אלכסה. "אני יצאתי מהמשוואה הזו לפני שבועיים. אני לא נמצאת בה, לא חלק ממנה ולא מעוניינת לראות/לשמוע או לדון בזה. מודה לכם על הדאגה אך לבריאות הנפש שלי אני צריכה רק שקט. מעריכה אותכם מאוד. תודה על ההבנה״.

     

View this post on Instagram

           

A post shared by Alexandra Sotnikova (@aleksa_sotni.kova)

כזכור, בפוסט שהעלה בוזגלו הוא סיפר שהכיר בחורה בשם מריה והתאהב בה בנוסף לאלכסה, בת זוגו הראשונה. ״האם שתי נשים יכולות להיות, שני בתים ויציבות? ימים יגידו״, הוא כותב.

״כרגע המצב הוא שאני שאני אוהב את שתיהן ושתיהן אוהבות אותי. שתיהן מכילות את הסיטואציה שאני חי בה ומקבלות אותי כמו שאני. להגיד לכם שזה יספיק כדי להמשיך עוד שנים ארוכות? אין לי תשובות. לסיום אני חייב להגיד משהו, כשנולד לך ילד נוסף הלב שלך לא מתחלק והאהבה לא מתחלקת. אתה פשוט אוהב אותם באותה המידה את הילד הקודם וגם אוהב מלא את הילד החדש״.

כעת מסיימת אלכסה את משולש האהבה המדובר ויוצאת מהסיפור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר