"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"יצאתי מהמשוואה הזו": בוזגלו ובת זוגו נפרדו לאחר שהודיע כי התאהב באחרת

אלכסה, בת זוגו של אוהד, מגיבה להודעה שבה הודיע כי התאהב באשה נוספת ומספרת כי נפרדה ממנו • "אני לא נמצאת במערכת היחסים הזאת, לא חלק ממנה ולא מעוניינת לשמוע או לדון בה"

, עודכן
0השמעה
אוהד בוזגלו, צילום: יח"צ

אלכסה, אחת מתוך שתי בנות הזוג של אוהד בוזגלו, לדבריו, מגיבה להודעה שלו שבה הודיע שהתאהב באשה נוספת, מריה, ומודיעה שנפרדה ממנו.

״חבריי היקרים, פונה אליכם בצורה מאוד יפה ומכבדת. אני מבקשת ממכם לא לשלוח לי תמונות/פוסטים/כתבות כל דבר שקשור לנושא המדובר" ביקשה אלכסה. "אני יצאתי מהמשוואה הזו לפני שבועיים. אני לא נמצאת בה, לא חלק ממנה ולא מעוניינת לראות/לשמוע או לדון בזה. מודה לכם על הדאגה אך לבריאות הנפש שלי אני צריכה רק שקט. מעריכה אותכם מאוד. תודה על ההבנה״.

View this post on Instagram

A post shared by Alexandra Sotnikova (@aleksa_sotni.kova)

כזכור, בפוסט שהעלה בוזגלו הוא סיפר שהכיר בחורה בשם מריה והתאהב בה בנוסף לאלכסה, בת זוגו הראשונה. ״האם שתי נשים יכולות להיות, שני בתים ויציבות? ימים יגידו״, הוא כותב.

״כרגע המצב הוא שאני שאני אוהב את שתיהן ושתיהן אוהבות אותי. שתיהן מכילות את הסיטואציה שאני חי בה ומקבלות אותי כמו שאני. להגיד לכם שזה יספיק כדי להמשיך עוד שנים ארוכות? אין לי תשובות. לסיום אני חייב להגיד משהו, כשנולד לך ילד נוסף הלב שלך לא מתחלק והאהבה לא מתחלקת. אתה פשוט אוהב אותם באותה המידה את הילד הקודם וגם אוהב מלא את הילד החדש״.

כעת מסיימת אלכסה את משולש האהבה המדובר ויוצאת מהסיפור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר