בשיתוף חברת אפרידר
רובע השקמים בבאר יעקב ממשיך לבסס את מעמדו כאחד ממוקדי הפיתוח המרכזיים והבולטים באזור השפלה ומרכז המדינה, כאזור מגורים חדש ורחב היקף שעתיד לשנות את קו הרקיע המקומי ולהציע חוויית מגורים עירונית מתקדמת.
בימים אלו מוקם ברובע פרויקט ANDA של אפרידר (הנמנית על קבוצת אלעזרא), מחברות הנדל"ן הוותיקות בישראל אשר בנתה עשרות אלפי יחידות דיור בכל רחבי הארץ. הפרויקט החדש והיוקרתי חולש על מגרש עצום של כ-8.5 דונם ובמסגרתו יוקמו 242 יחידות דיור בשני מגדלים בני 21 קומות ושלושה בניינים נמוכים נוספים בני שמונה קומות, בפריסה חכמה ובתכנון אדריכלי עכשווי המאפשר ליהנות מכל העולמות - חוויית מגורים יוקרתית ואיכותית, עיצוב מודרני לצד טבע פסטורלי, פרטיות לצד אווירה קהילתית ומרחבים ירוקים ונגישות מהירה לת"א ולגוש דן.
"השילוב בין בנייה לגובה לבין בנייה מרקמית מאפשר יצירת סביבה עירונית מאוזנת, המשלבת צפיפות יעילה עם תחושת מרחב ונוחות לדיירים", מסביר אדריכל הפרויקט, אייל איצקין, "כלל הבניינים יחוברו לחניון תת־קרקעי משותף, פתרון תכנוני שמפחית עומסי חניה ברחוב ומאפשר פיתוח סביבתי נעים ובטוח מעל פני הקרקע".
יתרון נוסף לדבריו הוא שטח הבנייה העיקרי בפרויקט שעומד על כ־28,380 מ"ר ומציע תמהיל דירות מגוון המותאם לקהלים שונים. בפרויקט ייבנו דירות בנות שלושה, ארבעה וחמישה חדרים, בשטחים של כ־80 מ"ר, 114 מ"ר ו־128 מ"ר בהתאמה. "הדירות תוכננו תוך דגש על ניצול מיטבי של השטח, חללים מרווחים, תאורה טבעית ותכנון פונקציונלי שמתאים לצרכים של משפחות מודרניות", אומר איצקין, "כמו בכל הפרויקטים של אפרידר, גם כאן סטנדרט הבנייה המוקפד של החברה נמצא גבוה בסדר העדיפויות תוך דגש על תכנון חכם ליצירת חללים מוארים וחלונות גדולים הפונים לנוף הפתוח הנשקף מסביב".
לתפוס – לפני עליית המחירים
בנוסף לדירות הסטנדרטיות, יציע הפרויקט גם דירות גן בנות ארבעה וחמישה חדרים, המשלבות שטחי חוץ פרטיים ומאפשרות ליהנות מאיכות חיים גבוהה ותחושת פרטיות לצד כל היתרונות של מגורים במתחם חדש ומפותח. בקומות העליונות של המגדלים ייבנו פנטהאוזים מרווחים במיוחד, לרבות פנטהאוזים בני עד שישה חדרים בשטח של כ־165 מ"ר, המיועדים לקהל המחפש סטנדרט מגורים גבוה, מרחבים גדולים ונוף פתוח.
מעבר לחוויית המגורים עצמה שמציע הפרויקט החדש, המיקום שלו הוא שעושה את ההבדל. מולי ארבל, זכיין "רי/מקס Success", ברמלה-לוד-באר יעקב, מסביר: "מדובר באחד המקומות הנחשבים, שהמחירים בהם צפויים לעלות בזכות המיקום - צמוד לנס ציונה וראשון לציון. עם התפתחות צירי התחבורה הצפויים בקרוב, לרבות תחנת המטרו הצפויה להיבנות בקרבת מקום, נראה כי רובע השקמים מושך לא מעט משקיעים ומשפחות שמבינים את הפוטנציאל הטמון בו".
חברת אפרידר, שהבינה את הפוטנציאל הטמון באזור, מציעה במתחם הייחודי ANDA דירות למכירה החל מ־2,450,000 שקלים, ומאפשרת כחלק ממבצע מיוחד וזמני רכישה גם בשיטת תשלום 15/85, המאפשר לרוכשים לשלם 15% בלבד במעמד החתימה ואת היתרה בסמוך לאכלוס. מדובר במודל מימון שמקל על משפרי דיור, זוגות צעירים ומשקיעים כאחד.
פוטנציאל עתידי מבטיח
מיקומו האסטרטגי של רובע השקמים והנגישות הרבה שלו למוקדי תעסוקה מרכזיים, לצד איכות חיים גבוהה עם פיתוח תשתיות עירוניות מתקדמות, מוסדות חינוך, שטחים ירוקים ומרכזי מסחר, מושכים משקיעים ומשפחות כאחד ומחזקים את מעמד האזור.
הפרויקט משתלב במגמה רחבה של פיתוח מואץ שעובר על באר יעקב, עיר שנהנית בשנים האחרונות מביקוש גובר, גידול אוכלוסייה והשקעות משמעותיות בתשתיות. עבור רוכשים המחפשים דירה למגורים ועבור משקיעים הבוחנים את הפוטנציאל העתידי של האזור, מדובר בפרויקט שמציע שילוב בין מיקום, תכנון ותמחור, כחלק מתמונה כוללת של עיר בצמיחה מתמדת.
שרון אלעזרא הררי, מנכ"לית אפרידר, אומרת כי מדובר בפרויקט שצפוי להיות אחד מהמוצלחים ביותר של החברה: "בזכות המומנטום החיובי והתאוצה שבאר יעקב צוברת אני בטוחה שפרויקט ANDA יהפוך לאחד מסמלי העיר הבולטים והמוצלחים בשל המיקום, התכנון, האופי והקרבה לתחנת המטרו העתידית - כל אלו יהפכו את הפנינה הירוקה הזאת לקסם הן עבור דייריו והן עבור משקיעים, לאור עליות המחירים הצפויות לאזור ולפרויקט הספציפי במיוחד".
בשיתוף חברת אפרידר
