"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יש על מי לבנות
שיתוף הפעולה בין קטה גרופ לקרנות השוטרים, הסוהרים וארגון המורים חוזר גם השנה – עם מבצעים ייחודיים ותנאי מימון משתלמים שהופכים את חלום הדירה לנגיש מתמיד • "קיבלנו לווי צמוד לאורך כל הדרך עד להגשמת החלום"
מתחם השלום

יש על מי לבנות

שיתוף הפעולה בין קטה גרופ לקרנות השוטרים, הסוהרים וארגון המורים חוזר גם השנה – עם מבצעים ייחודיים ותנאי מימון משתלמים שהופכים את חלום הדירה לנגיש מתמיד • "קיבלנו לווי צמוד לאורך כל הדרך עד להגשמת החלום"

, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

בשיתוף חברת קטה גרופ

בזכות שיתוף פעולה בין חברת קטה גרופ (KATA GROUP) לקרנות השוטרים, הסוהרים וארגון המורים, נמשכת גם השנה יוזמה שמטרתה להנגיש רכישת דירה עבור חברי הארגונים – באמצעות תנאי מימון מותאמים והטבות ייחודיות.

הנביאים יום 17-19 צילום :(הדמיה) : ירון אליאב,

קטה גרופ, מהחברות הוותיקות בענף הנדל"ן, פועלת למעלה משני עשורים בייזום, תכנון וביצוע של פרויקטים למגורים ולמסחר. וכיום מקדמת החברה מעל 6,000 יחידות דיור בשלבי תכנון וביצוע.

בעקבות הצלחת הקמפיין הקודם, שבמהלכו נחתמו כ־86 עסקאות בהיקף כולל של כ־218 מיליון שקלים – הודיעה החברה על פתיחת מבצע נוסף עבור חברי קרנות השוטרים, הסוהרים וארגון המורים. המבצע ייערך במהלך החודש הקרוב, ויכלול תנאי מימון והטבות כלכליות.

לפעמים חלומות מתגשמים

"ההיענות בשנה שעברה הייתה יוצאת דופן. הגיעה אלינו אוכלוסייה מכל קצוות הארץ – מירושלים, רמת גן, קריית אונו ועד ערי הצפון", משתפת מרינה שפינדל, סמנכ"לית השיווק והמכירות בקטה גרופ. אנחנו שמחים להמשיך את שיתוף הפעולה עם קרנות השוטרים, הסוהרים וארגון המורים, ולהציע לחבריהם ובני משפחותיהם הזדמנות לרכוש דירה באחד מהפרויקטים האיכותיים שלנו".

המבצע כולל מעל 20 פרויקטים בפתח תקווה, עיר שנמצאת בעיצומה של תנופת פיתוח, ולפי נתוני הלמ"ס אף מדורגת במקום השני בישראל בעליית ערך הדירות ומחירי השכירות. הפרויקטים כוללים את KATA IDOL בשכונת הקריה האקדמית, פרויקט משה סנה באם המושבות ופרויקטים נוספים הסמוכים לתוואי הרכבת הקלה.

מתחם סוף רוטשילד צילום:(הדמיה): סטודיו קוביה,

המיקום המרכזי של העיר, המחירים האטרקטיביים ביחס לערים סמוכות במרכז והשינויים העירוניים המואצים – הופכים את פתח תקווה ליעד מבוקש בקרב משקיעים, זוגות צעירים ומשפחות המחפשות דירה נגישה ובמחיר בר השגה.

יוסי פראינטי, נציג קרנות השוטרים, מדגיש את הערך החברתי של המהלך: "קרנות השוטרים הוא ארגון שמטרתו רווחה, לא רווח. אנחנו פועלים כדי להקל על חייהם של השוטרים, הסוהרים ובני משפחותיהם – לשפר את ההכנסה הפנויה ולהעניק יציבות. מדובר באנשים שעובדים מסביב לשעון, לעיתים בקושי רואים את ילדיהם. אנחנו עושים הכול כדי לאפשר להם רווחה אמיתית – זו שליחות מבחינתנו".

לדבריו, שיתוף הפעולה הקודם עם קטה גרופ נחל הצלחה גדולה: "שוטרים מכל רחבי הארץ הגיעו לרכוש דירות, בזכות ההטבות המשמעותיות שקטה העניקה להם. החברה פתחה עבורם את הדלת, העניקה תנאים יוצאי דופן, ואנשים הצביעו ברגליים – עשרות משפחות רכשו דירה והביעו שביעות רצון רבה. זהו שיתוף פעולה חברתי-כלכלי שאנחנו מאוד גאים בו ומקווים להמשיך איתו גם בעתיד".

"הבחירה הייתה קלה"

אין דרך טובה יותר להבין את המשמעות של המבצע מאשר דרך עיניהם של מי שכבר לקחו בו חלק. בר שמואל, אחת הרוכשות במסגרת שיתוף הפעולה, מספרת כיצד הצליחה יחד עם בן זוגה לרכוש דירה – ולהתחיל לבנות עתיד יציב.

"אנחנו זוג צעיר – אני מתל אביב, בעלי מרמת השרון. יש לנו תינוק קטן, ואני עובדת כגננת ומורה", מספרת בר שמואל, אחת הרוכשות במסגרת המבצע. "חיפשנו להתחיל את החיים עם משהו יציב – נכס משלנו, סוף סוף. זה לא משהו שרבים מהדור שלנו יכולים בכלל להרשות לעצמם. נמאס לנו מהמעברים בין דירות שכורות. רצינו להישאר קרוב להורים ולחברים, אבל גם לשמור על רמת חיים טובה. פתח תקווה הייתה הבחירה המתאימה: עיר שמתפתחת, עם מחירים נגישים יחסית למרכז ובמיקום מעולה – קרוב לתל אביב".

בר שמואל, צילום: יח"צ

מדוע בחרתם דווקא בקטה גרופ?

"הבחירה הייתה קלה מאוד. כשביקרנו בפרויקטים של קטה גרופ, הבנו מיד שזה המקום – בלי היסוס. הפרויקטים יפים, מתוכננים היטב ונותנים תחושת ביטחון. בתל אביב לא יכולנו בכלל לחלום על רכישת דירה, אבל כאן קיבלנו הטבות כספיות ותנאי מימון מיוחדים לזוגות צעירים. זה אפשר לנו לפרוס תשלומים בצורה נוחה ולהרגיש שהחלום הזה באמת אפשרי".

לדבריה, הם צפויים להיכנס לדירה במארס 2026: "ההתרגשות בשיאה. חשוב לי להדגיש שקטה ליוו אותנו לאורך כל הדרך – היו סבלניים, הקשיבו לצרכים שלנו ונתנו לנו תחושת ביטחון. בזכותם יש לנו בית – וזה ממש לא מובן מאליו.

אני חושבת שכל זוג צעיר יכול להגיע לחלום הזה, צריך רק לבחור נכון ולעבוד קשה בעשר אצבעות. המזל שלנו באמת היה שהגענו למבצע הזה ואני יכולה רק להגיד לקטה שאפו על זה שהגשימו לנו חלום".

מרינה שפינדל, צילום: יח"צ

בשיתוף חברת קטה גרופ