לצנן את הבחירות: אלונה ברקת, הבעלים של הפועל "תדיראן" באר שבע, משה ממרוד, מנכ"ל ובעל השליטה בתדיראן, ונופר ממרוד, סמנכ"לית השיווק בתדיראן, עלו לכר הדשא באצטדיון טוטו טרנר בבאר שבע יחד עם שחקני הקבוצה והחולצות המיוחדות עם הכיתובים: ימין, מרכז, שמאל במקום לוגו תדיראן. הסיבה: קידום ערכים חברתיים של סובלנות לקראת הבחירות לכנסת ה־22, תחת המסר "שולטים במזג הישראלי".
פדני טס ברייטלינג: בני פדני, יו"ר פדני, נפגש עם הפרזנטורית שלו, ניבר פדני, בפתיחת חנות הפופ־אפ הראשונה של מותג השעונים ברייטלינג בישראל, כחלק מסיבוב עולמי של ברייטלינג. פדני ואלון תורג'מן, מנכ"ל החברה, הציגו לניבר את הדגמים הצעירים החדשים של ברייטלינג, ופדני, טייס קרב בעברו, הסביר לניבר את יתרונות השעונים לטייסים שבינינו. את החנות של ברייטלינג הקימו בהשקעה של יותר ממיליון שקלים.
סושרד ורובוטים: מיזם חדש לליאור סושרד, שנכנס כשותף ובעל מניות בחברת Robotemi, חברת הרובוטיקה הישראלית שפיתחה את Temi - רובוט אישי המבוסס על בינה מלאכותית, המשלב יכולות של סייענות חכמה וניידות אוטונומית לצרכן הסופי ולעסקים. סושרד ישמש כ־CBO - Chief Brand Officer ויוביל את המיתוג והקריאטיב של החברה, המוערכת ב־200 מיליון דולר.
לבריאות, בשקיריה: משלחת מרפובליקת בשקיריה שבפדרציה הרוסית, בראשותה של סגנית שרת הבריאות, הגב' קונובה אירינה, הגיעה בימים אלו לישראל, כאורחי "כארדיל", שבבעלות עו"ד דנה הירשברג, עו"ד אריקה סלומון וד"ר רומן ברק, נציג רפואה של בשקיריה בישראל, לסיור לימודי במערכת הבריאות בישראל, פעילות מכבי שירותי בריאות והמרכזים הרפואיים אסותא. עו"ד דנה הירשברג מציינת שהביקור בישראל הוא חלק מהקשר שנוצר עם חב' "כארדיל", ששוקדת בימים אלו על הכנת תוכנית לפלטפורמה חדשה של מערכת הבריאות הציבורית בבשקיריה.
המשלחת מבשקיריה // צילום: מורג ביתן
בוגרי הטכניון: היום ייערך כנס ארגון בוגרי הטכניון ב"כוכב הים" קיסריה. יגיעו: נשיא הטכניון היוצא פרופ' פרץ לביא, והנשיא הנכנס פרופ' אורי סיון, סיגל פירסט, יו"ר הארגון ומנכ"לית כצט, סמי וטובה סגול, מולי אדן, דב מורן, יגאל הראל, רים ועימאד יונס, גוידו פרדו־רוקואס, ואיתן שטיאסני. על הבמה: הופעה של עידן רייכל והפסנתר.
יום הפרקליט: יותר מ־1,500 עורכי דין ובני משפחותיהם התייצבו בכפר המכבייה כחלק מיום הפרקליט של מחוז מרכז בלשכת עורכי הדין. על החלק האמנותי הופקד כוכב הנוער, סטפן.
מתפללים מעבר לים: מיכה הוברמן, מנכ"ל "לביא תעשיות" - החברה הגדולה בעולם לייצור ריהוט לבתי כנסת - זכה בימים אלו במכרז להקמת ארון קודש וריהוט של בית הכנסת החדש "יאנג ישראל" ביוסטון, ארה"ב. היקף הפרויקט 2 מיליון שקלים. במקביל, החברה בונה ריהוט לבתי כנסת בשארלוט וברוצ'סטר. מיכה אוברמן, מנכ"ל לביא תעשיות, מציין שעד כה התקינה החברה ריהוט בכ־450 בתי כנסת בכל רחבי ארה"ב. ב־2019 יוקמו בארה"ב כ־95 בתי כנסת חדשים - גידול של 15% לעומת אשתקד.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו