"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גרינבלאט מצטרף לרוכשת של אל-על

חברת "כנפי נשרים", שמתעתדת לרכוש את חברת התעופה הישראלית, צירפה לשורותיה את יועצו לשעבר של נשיא ארה"ב טראמפ • יסייע באמצעות קשריו בארה"ב ובמזה"ת

,עודכן
צילום: אי.אף.פי // ג'ייסון גרינבלאט

חברת "כנפי נשרים תעופה", שמעוניינת לרכוש את חברת אל על הודיעה הערב (חמישי) על צירופו שלג'ייסון גרינבלאט, יועצו לשעבר של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ לקראת ההתמודדות על רכישת חברת התעופה.

בהודעת החברה, נאמר כי גרינבלאט צפוי לרכז בידיו את הצד האסטרטגי בחברה, ואף להתמנות לדירקטוריון החברה. בהודעה צויין עוד כי קשריו של גרינבלאט בארה"ב ובמזרח התיכון יסייעו לחברה בקווים ליעדים אלו.

"תמיכתו ואהבתו של גרינבלאט לישראל, שזורה במערכות יחסים עם גורמים מובילים בארץ", נאמר בהודעה שפרסמה כנפי נשרים. "הבנתו העמוקה של המזרח התיכון והניסיון הרב שצבר מהתפקידים בהם כיהן, הופכים אותו למומחה ייחודי שיסייע רבות למאמצים של 'כנפי נשרים תעופה' לרכוש את אל על ולהרחיב את נתיביה ליעדים אחרים במזרח התיכון וברחבי העולם".

"הצטרפותו של גרינבלאט מגיעה בעיצומה של תקופה היסטורית במזרח התיכון, עםכינן הסכם השלום בין ישראל לאיחוד האמירויות ופתיחת השמיים", הוסיפו ואמרו בכנפי נשרים, " גרינבלאט קידם את המהלך שטיסות מסחריות מישראל ואליה מהמזרח הרחוק והודו יוכלו לעבור מעל שמי ערב הסעודית. השבוע, אושר למטוס חברת אל על בטיסה רשמית לאיחוד האמירויות לטוס בנתיב טיסה זה".

כזכור, גרינבלאט היה שליחו המיוחד של הנשיא למזרח התיכון עד שהחליט לעזוב את התפקיד בשנה שעברה והיה בין המנסחים העיקריים של תוכנית השלום של הבית הלבן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר