לאחר הטירוף סביב הסניף הראשון, רשת "רמי לוי סטוק" מתרחבת למרכז וצפויה לפתוח בשלהי אוגוסט את הסניף השני שלה, באזור רמלה-לוד.
הסניף החדש ישתרע על שטח של כ-3,000 מ"ר, לעומת כ-2,500 מ"ר בסניף בפרדס חנה. בסרטון שפרסמה הרשת לאחרונה ברשתות החברתיות נראה הסניף לאחר שעבר שיפוצים, וברשת עדכנו כי פתיחתו צפויה בקרוב.
המונים הסתערו על סניף רמי לוי סטוק בפרדס חנה | ללא
יוני דימרי, מנכ"ל רמי לוי סטוק, אמר ל"היום" כי הסניף צפוי להיפתח בשליש האחרון של אוגוסט. לדבריו, הרשת ערכה השוואת מחירים מול רשתות באזור רמלה-לוד ובקעת אונו, והיא מתכוונת להציע מחירים הנמוכים בכ-50% על סל המוצרים.
"אם בפרדס חנה אנחנו זולים בכ-30%, בסניף רמלה-לוד נהיה זולים בכ-50% על כל הסל. מדובר בפערים עצומים", טען דימרי. כדוגמה ציין כי ערכת תיק של קל גב, שלדבריו נמכרת במחיר הנמוך ביותר ב-400 שקלים, תוצע בסניף החדש ב-239 שקלים.
הצגת פוסט זה באינסטגרם
דימרי הוסיף כי הרשת צפויה להוזיל עוד יותר את מחירי בובות הפופ. לדבריו, לאחר שבסניף פרדס חנה נמכרו הבובות ב-19.90 שקלים, בפתיחת הסניף החדש צפויה "הפתעה נוספת במחיר".
גם בתחום כלי העבודה מתכננת הרשת להציע מגוון מוצרים בשיתוף עץ האורן. בדומה לסניף בפרדס חנה, גם בסניף רמלה-לוד יימכרו מכוניות ויוצעו מבצעים מיוחדים לרגל הפתיחה. "אנחנו באים לעשות מהפכה ותהיה דרמה", אמר דימרי. "אנחנו ממלאים כעת את החנות בסחורה ונפתח אותה בשליש האחרון של אוגוסט".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו