"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
30% הנחה ליום אחד: הפופ-אפ המיוחד של מותג איפור
נטאשה דנונה חגגה את כניסת מוצרי החברה לסניף BE פארם בבת ים, באמצעות השקת פופ-אפ מיוחד בחנות הרשת • בין הפריטים שתוכלו למצוא קיימים גם מוצרי מיני בגודל מוקטן של המאפרת הבינלאומית
הפופ אפ של נטאשה דנונה בבי פארם, בת ים. צילום: שוקה כהן

30% הנחה ליום אחד: הפופ-אפ המיוחד של מותג איפור

נטאשה דנונה חגגה את כניסת מוצרי החברה לסניף BE פארם בבת ים, באמצעות השקת פופ-אפ מיוחד בחנות הרשת • בין הפריטים שתוכלו למצוא קיימים גם מוצרי מיני בגודל מוקטן של המאפרת הבינלאומית

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

מותג האיפור הבינלאומי Natasha Denona הצטרף לרשת Be פארם, והיום (ראשון) השיקה החברה פופ-אפ ליום אחד בסניף ביג פאשן בת ים, בהשתתפות נטאשה דנונה ופרזנטוריות Be פארםעדן גולןוטיטי איינאו.

הפופ-אפ של נטאשה דנונה בבי פארם בת ים, צילום: שוקה כהן

איתן סיידה, מנכ"ל רשת Be פארם:"אנחנו ממשיכים להביא לקהל הישראלי את מותגי הביוטי המבוקשים בעולם, וכניסתה של Natasha Denona לרשת היא מהלך טבעי שמחבר איכות, חדשנות וחוויית קנייה שמרגישה כמו אירוע.

"בחרנו להשיק את המותג דרך חוויה שמחברת בין ביוטי ללייפסטייל עם פופ־אפ מושקע, אזורי התנסות והטבה משמעותית ביום ההשקה כדי שכל אחת תוכל להגיע, להתנסות ולמצוא את המוצרים שמתאימים לה".

מגוון מוצרי נטאשה דנונה. בי פארם בת ים, צילום: שוקה כהן

כאמור, מוצריה של דנונה נכנסו מהיום לחנות הרשת בבת ים, ויהיה ניתן להשיגם בחנות ובאתר. בין מגוון מוצרי האיפור תוכלו למצוא גם מוצרים מוקטנים שהושקו בקאלנדר מיוחד ממותג המאפרת. ביום ההשקה ניתנת הנחה 30% על כל מוצרי נטאשה דנונה.

נטאשה דנונה, צילום: Natasha Denona Makeup
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...