"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השקה קרירה: הצעד החדש והמפתיע של דני אבדיה

כוכב ה-NBA נכנס לעולם העסקים ויוצא עם מוצר חדש עתיר חלבון - שייקרא טורבו • מדובר בגלידה בשלושה טעמים, ללא סוכר, המכילה 17 גרם חלבון

,עודכן
0השמעה
דני אבדיה. פתיחת עונה נהדרת. צילום: AFP

דני אבדיהנכנס לעולם העסקים ומשיק מותג חלבון חדש: גלידה בשלושה טעמים.

אבדיה הוא שותף מייסד המותג אשר לקח חלק פעיל והיה מעורב בפיתוח המותג, בבחירת הטעמים ובאיכות המוצרים.

לצד אבדיה עומדים שלושה שותפים: מיכאל אוסדון, עופר שאלתיאל ואלי זילברמן, בעלי חברת ראיטו, חברת סטארט-אפ המשתמשת בטכנולוגיה ודאטה לזיהוי טרנדים עולמיים ולהבאתם למדפים במהירות. המהלך כולו מתקיים בשיתוף פעולה עם מתן סימן-טוב וסוכנות ייצוג 1 שמייצגים ומובילים את פעילותו של אבדיה בארץ ובעולם.

שלישיית הגלידות של "טורבו", המותג של אבדיה,צילום: יח"צ

מותג TURBO יציע מגוון מוצרי חלבון חדשים, לדברי החברה עם דגש על חלבון איכותי ורכיבים טבעיים. הסדרה הראשונה שתושק בישראל היא סדרת גלידות חלבון עם 17 גרם חלבון, המבוססת על חלב ושמנת, ללא תוספת סוכר, כאשר לאף אחד מהמוצרים אין מדבקות אדומות של סוכר או שומן רווי.

בסדרה שלושה טעמים:וניל מדגסקר,שוקולד ואגוז לוזומנגו מאיה, והיא מכילה בין 150-175 קלוריות ל-100 גרם.

הכינוי TURBO ('טורבו') ליווה את אבדיה ב-NBA ומגלם את סגנון המשחק שלו, ריצות ארוכות coast-to-coast, אנרגיה בלתי נגמרת והיכולת להאיץ ברגע ולהשתלט על המשחק.

מקווים שיהיה טעים. דני אבדיה,צילום: AFP

לדברי דני אבדיה:"השקת TURBO בישראל היא צעד משמעותי עבורי, הייתה לי הזכות לקחת חלק ולהיות מעורב עד הפרט הכי קטן בפיתוח המוצרים שפותחו בסטנדרטים הגבוהים ביותר. לאורך כל הדרך שמתי דגש על יצירת מוצר שישרת את הקהל רחב ויעניק מענה אמיתי לצרכים תזונתיים, לצד חווית טעם גבוהה. עבדנו הרבה זמן כדי להגיע לתוצאה המושלמת ואני מאמין שהמוצרים יביאו בשורה אמיתית בישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר