על רקע האיומים בחרם על ביג גלילות, בשל פעילותה בשבת, קבוצת ביג מפרסמת כי במהלך חודש מרץ ביקרו במתחם יותר מ-1.5 מיליון מבקרים. מדובר בממוצע יומי של כ-35 אלף מבקרים באמצע שבוע וממוצע של ככ-150 אלף מבקרים בסופי השבוע.
בנוסף, ביג פאשן גלילות ירחיב השבוע את שעות הפעילות וחנויות המתחם יהיו פתוחות בימים רביעי וחמישי עד השעה 23:00, זאת כדי לעמוד בביקוש לקניות לחג במתחם.
על פי נתוני חברת שבא, מנהלת ומפתחת מערכת התשלומים הלאומית בכרטיסי אשראי, עולה כי בחודש הפתיחה הראשון של מתחם הקניות, בין 26 בפברואר ועד ל-28 במרץ, היקף הפדיונות במתחם ביג פאשן גלילות הסתכם בסכום של 156.87 מיליון שקלים.
ענף ההלבשה וההנעלה, לרבות חנויות הספורט, היווה 63.5 אחוזים מכלל פעילות המכר בבביג גלילות בחודש הראשון לפעילותו, ורשם היקף מכירות בהיקף של 99.56 מליון שקלים.
עוד עולה מנתוני שבא, כי ענף ההסעדה, מסעדות, מזון מהיר ובתי קפה, היווה כ-18 אחוזים מנתח פעילות המכר במתחם בחודש מרץ ורשם פדיונות שיא בהיקף של 25.02 מיליון שקלים. מסעדות המתחם מדווחות על מכירות שיא. כך לדוגמא, דווח על ידי המסעדות על מכירה של יותר מ-102 אלף המבורגרים במהלך החודש.
תחום הפארם והקוסמטיקה היווה 6.4 אחוזים, תחום מוצרי החשמל והמוצרים לבית 5.5 אחוזים, תחום ההנעלה 3.3 אחוזים ואופטיקה 1.6 אחוזים.
בביג פאשן גלילות הושקעו יותר מ2.7 מיליארד שקלים והוא משתרע על שטח כולל של כ-44 דונם ומכיל כ-43 אלף מ"ר מסחר.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
