"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חושבים בגדול: המותג "JUMBO יוון" פתח סניף שני בישראל
אל החנות הענקית באילת מצטרף סניף נוסף בחוצות המפרץ אאוטלט בחיפה • החנות משתרעת על פני שטח של כ-10,000 מ"ר בשתי קומות מסחר גדולות מאוד • בימים אלו נמצאות בבנייה עוד כארבע חנויות של המותג, במתחם" איקאה" באר שבע, "סטאר סנטר" אשדוד, מזרח נתניה ונווה ימין כפר סבא
JUMBO. סניף שני בארץ, בחוצות המפרץ. צילום: דניאל בטש

חושבים בגדול: המותג "JUMBO יוון" פתח סניף שני בישראל

אל החנות הענקית באילת מצטרף סניף נוסף בחוצות המפרץ אאוטלט בחיפה • החנות משתרעת על פני שטח של כ-10,000 מ"ר בשתי קומות מסחר גדולות מאוד • בימים אלו נמצאות בבנייה עוד כארבע חנויות של המותג, במתחם" איקאה" באר שבע, "סטאר סנטר" אשדוד, מזרח נתניה ונווה ימין כפר סבא

היאלי יעקבי-הנדלסמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

אחרי אילת: רשת JUMBO יוון מקבוצת פוקס פתחה הבוקר את החנות השניה שלה בחוצות המפרץ אאוטלט, חיפה.

המותג JUMBO יוון פתח הבוקר (שישי) את החנות השנייה שלו בארץ, בחוצות המפרץ אאוטלט, חיפה. החנות משתרעת על פני שטח של כ-10,000 מ"ר בשתי קומות מסחר גדולות מאוד.

כ-10,000 מ"ר בשתי קומות מסחר גדולות מאוד, צילום: דניאל בטש

בימים אלו נמצאות בבנייה עוד כ- 4 חנויות של המותג, בשטח של כ-10,000 מ"ר כל אחת, במתחם איקאה באר שבע, סטאר סנטר אשדוד, מזרח נתניה ונווה ימין כפר סבא.

JUMBO יוון הינה רשת בינלאומית אשר מציעה מעל מיליון פריטים במחירים אטרקטיביים עם מגוון גדול בכל קטגוריה.

ניתן למצוא ברשת מגוון עצום של קטגוריות מוצרים בדומה לחנויות הרשת בחו"ל, ביניהן: צעצועים, מוצרי תינוקות, כלים ונוי לבית, ביגוד ואביזרים, כלי כתיבה, מוצרי ניקיון, טואלטיקה, מוצרי ספורט, מוצרים לבע"ח, פריטים עונתיים ועוד.

JUMBO לא רק באילת, עכשיו גם בחיפה, צילום: דניאל בטש


בנוסף ב- JUMBO יוון ניתן למצוא מגוון רחב של מותגים אהובים ומוכרים, כגון: לגו, ברבי, דיסני, פישר פרייס, פליימוביל, Nerf, littleponey, קוביה, Foxmind ועוד.
מסלול ההליכה בחנות הינו מעגלי ותוך שימוש בעגלות ומסועים במטרה לאפשר ללקוחות מעבר חוויתי ונוח בין שלל המחלקות. מרבית הפריטים בחנות נמכרים בטווח המחירים: 0.90-19.90 שקלים.

אבי טובול, מנכ"ל JUMBO יוון: "ג'מבו יוון היא עולם של אינסוף אפשרויות, עם חווית קניה שאין שנייה לה והכל במחירים אטרקטיביים במיוחד. פתיחת החנות בחוצות המפרץ-חיפה היא צעד משמעותי בהתרחבות שלנו בארץ, אנו גאים להמשיך להביא לצרכנים בישראל את המגוון הרחב והאיכותי של המוצרים שהרשת מציעה, ומחויבים להמשיך ולהעניק חווית קנייה ייחודית ויוצאת דופן".

JUMBO בונה עוד 4 חנויות ברחבי הארץ, צילום: דניאל בטש



חיים חורש, מנכ"ל מתחם הקניות חוצות המפרץ אאוטלט: "חוצות המפרץ הוא האואטלט הגדול והמוביל בישראל, המספק חווית בילוי וקנייה אטרקטיבית לאלפי מבקרים ביום, זאת הודות לתמהיל מדויק והימצאותם של מגוון רב של מותגים בינלאומיים ומקומיים נחשקים, לצד בתי קפה, מסעדות, משחקיות ומקומות בילוי לכל המשפחה, תחת קורת גג אחת".

"אנו שמחים וגאים על בחירת קבוצת פוקס לפתוח את הסניף השני של ג'מבו יוון בחוצות המפרץ, כניסתו של המותג מהווה עבורנו מהלך משמעותי בהגדלת התמהיל לרווחתם של תושבי הצפון. אנו פועלים כל העת על מנת לחדש ולרענן בהתאם לצרכים ולטעמים המשתנים של קהל הלקוחות שלנו, המגיעים מכל רחבי הארץ, וממשיכים לקדם הכנסת מותגים חדשים ומבוקשים״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...