"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
חדשות הצרכנות

פטל קפוא מצופה שוקולד: החטיף מברילוצ'ה חוזר לארץ

קינדר מציעה חטיף חדש לילדים, איסי מיאקי עם בושם פרשי וקרם הגנה עם מתז - במיוחד לילדים • המוצרים החדשים נחתו על המדפים בחנויות - ואנחנו כאן כדי לספר לכם עליהם • חדשות הצרכנות

,עודכן
0השמעה
Copia de Franui. צילום: יח"צ

קינדר מרחיבים את מגוון המוצרים בישראל בקטגוריית העוגיות ומשיקים לראשונה אתקינדר טרונקי– בחוץ ישנה מעטפת וופל קראנצ'ית במיוחד ובפנים קרם חלב עשיר, שברי ביסקוויט ושכבת שוקולד קינדר. המוצר החדש יגיע למדפים החל מחודש יולי 2023 במארזים של חמש יחידות.

טווח מחירים: 15-12 שקלים ל-90 גרם

קינדר טרונקי,צילום: פררו

השקה מחודשת של יאנגו דלי מחזירה אתFranui, חטיף הפטל הקפוא מברילוצ'ה. החטיף נולד כממתק מקומי של עיירה קטנה בפטגוניה. הממתק עשוי מפטל בוגר שנבחר ונקטף ברגע הבשלות המתאים, כך שיש לו את החומציות האידיאלית. הפטל מצופה בשתי שכבות שוקולד משני סוגים שונים: שוקולד לבן ושוקולד מריר, או שוקולד לבן ושוקולד חלב.

החטיף טעים במיוחד ומעולה לשבירת החום. חמצמצות הפטל משתלבת עם השוקולד, ויוצרת ממתק בטעם ייחודי. את המוצר ניתן לרכוש דרך אפליקציית החברה.

מחיר לצרכן: 35 שקלים למארז 100 גרם

Copia de Franui,צילום: יח"צ

"תבואות" משיקהחטיפי אנרגיה, טבעוניים ועשירים בחלבון מהצומח - כדורי תמר וקקאו עם חמאת אגוזים, וכדורי תמר וקקאו עם חמאת בוטנים – עשויים 100% רכיבים טבעיים, ללא תוספת סוכר לבן, חומרי טעם וריח או חומרים מלאכותיים או משמרים. הרכיבים כוללים תמרים (68%), חלבון אפונה (10%), קקאו וחמאת אגוזי לוז או חמאת בוטנים (10%). בכל אריזה 6 כדורים המכילים 12 גרם חלבון ו-12 גרם סיבים תזונתיים.

מחיר: 11 שקלים לאריזה במשקל 90 גרם

חטיפי אנרגיה של תבואות,צילום: אייל גרניט

מהדורה מוגבלת לקיץ שלצי'טוס Puffsבצורת זיגזג ענק, מאת צ'יטוס מבית שטראוס. בדומה לשאר חטיפי המותג, זהו חטיף גבינה נפוח - בגודל גדול במיוחד, המתמוסס בפה ומשאיר חותם צ'יזי. גם הוא אפוי, ללא גלוטן וטבעוני. המהדורה תימכר שלושה חודשים בלבד - בחודשי הקיץ.

צ'יטוס פאפס זיגזג גבינה,צילום: שטראוס

הבושם החדש מבית מעצב העל איסי מיאקי -דרופ דיסי אסנשייל, הוא בושם טבעוני לנשים, עשיר בתווים פרחוניים וצמחיים ומורכב מ-82% רכיבים טבעיים. ניחוח אוורירי וזוהר, המציג ריחות טבעיים המעניקים אווירה של טבע במלוא הדרו. עלים ירוקים ופריכים מתערבבים עם תווים פרחוניים של מגנוליה ולילך, ומשתלבים עם תווי מאסק רכים.

הניחוח פרשי, הדרי וירקרק, נעים מאוד ועדין מאוד, ומתאים במיוחד לקיץ.

מחיר מומלץ לצרכן: 419 שקלים ל-90 מ"ל

בושם דרופ דיסי אסנשיאל איסי מיאקי,צילום: יח"צ

ליראק פריז משיקים בישראלקלינסרעדין לניקוי עמוק של עור הפנים' תוך שמירה ואיזון המערכת המיקרוביוטית. מוצרי הסדרה טבעיים וטבעונים, נבדקו דרמטולוגית ושומרים על איזון חיידקים להגנת העור, ומתאימים לכל סוגי העור וגם לעור רגיש. בדקנו את קצף הניקוי על עור רגיש: הוא עדין, נעים, ולא מותיר את העור יבש לאחר השימוש.

מחיר: 129 שקלים ל-150 מ"ל

תרחיץ פנים ליראק פריז,צילום: יח"צ חו"ל

תחליב הגנה החדש של לייף מציעספריי לילדים לעור רגיש, להגנה מהשמש +SPF50 ומקרני UVA/UVB. הפורמולה מכילה ויטמין E ופרו ויטמין B5 התורמים לשיפור רמת הלחות העור, ומכילה פנטנול המסייע לטיפול בכוויות שמש קלות ע"י שיפור הגמישות ורמת הלחות בעור. לפנים ולגוף, ללא בישום או אלכוהול, נבדק דרמטולוגית לעור רגיש, ללא אוקסיבנזון וללא פראבנים
מחיר: 65 שקלים

ספרי הגנה לילדים, לייף,צילום: יח"צ
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר