חדשות הצרכנות
קיץ צבעוני ותוסס בחנויות: ברבי, הארי פוטר ומשקאות קרים
לקים מיוחדים לאוהבי "ברבי", שקיקים ליצירת תה קר בטעמים, ביצי שוקולד עם בובות הארי פוטר, משקאות עם כדורי טפיוקה ועוד • גל החום לא מרתיע את היצרנים שמוציאים למדפים מגוון מוצרים חדשים - ואנחנו כאן כדי לספר לכם עליהם
ויסוצקינכנסת לקטגוריה חדשה ומשיקה את סדרת COLD BREEZE - שקיקים לחליטה במים קרים בטעמי פטל אוכמניות, אפרסק לואיזה ולימונענע. הסדרה ללא תוספת סוכר, ללא קפאין, ללא ממתיקים, ללא צבעי מאכל וללא צורך בהרתחת מים.
מכניסים את השקיקים לכוס/בקבוק, מוסיפים מים קרים (אנחנו הוספנו גם קצת סוכר), מחכים שמונה דקות (אנחנו חיכינו פחות - וזה עדיין עבד), מערבבים - והתה מוכן.
טווח מחירים:20-24 שקלים
ברבי - טריילר רשמי מתורגם
בן & ג'ריסמשיקים מחדש את הטעם סולטד קרמל ליבה - גלידת שמנת משובחת עם בלונדי בראוניס וליבת קרמל מלוח, לרגל יום הגלידה העולמי שחל ב-17 ביולי. גלידת הסולטד קרמל מכילה שילוב טעמים של מתוק ומלוח, ומשלבת חתיכות בראוני בלונדיס וליבה בטעם קרמל מלוח במרכז הפיינט לכל אורכו.
הטעם המתוק משתלב היטב עם הבזקי המליחות, וליבת הקרמל המלוח מהווה חלק נכבד ביותר מהגלידה - שזה משמח במיוחד. עם זאת, בהצלחה לכולנו עם להפסיק לפני שמסיימים פיינט שלם.
מחיר מומלץ:25 שקלים לפיינט
מותגקינדר ג'וימבית פררו משיק סדרת צעצועי מיני פופ מבית הארי פוטר – wizarding world. הסדרה משולבת בתוך ביצי קינדר ג'וי, וכוללת את הדמויות האהובות מסדרת הארי פוטר: שישה מיני פופ של הסטודנטים המוכרים מהוגוורטס ושישה מיני פופ של המורים. בסדרה גם 12 אביזרים המותאמים לגילאי 7-12, ביניהם סימניות הארי פוטר לספרים המשמשות גם כסרגל, קישוט לעפרונות ועטים, סטיקי נוטס, צמידים ועוד.
מחיר מומלץ למוצר בודד:7 שקלים;לשלישייה:16 שקלים
ברגר קינגמשיקה עם מנות חדשות של וופר ברביקיו-דבש במהדורה מוגבלת, במסגרת שת"פ עם שטראוס. עם כל הזמנת וופר ברביקיו-דבש יצורף חטיף תפוצ'יפס בטעם החדש של עלית, ברביקיו-דבש, במתנה, עד ל-10 באוגוסט 23. הוופר כולל רוטב שפותח והותאם במיוחד לחך הישראלי, במינון ששומר על איזון בשילוב טעמים מתוקים, מעושנים ומלוחים.
מחיר כריך וופר ברביקיו-דבש: 32 שקלים
רשתrebarמשיקה סדרת משקאות קיץ במהדורה מוגבלת עד סוף ספטמבר: shake & pop במרקם של מילקשייק, טופינגס קראנצ'יים וכדורי טפיוקה. הסדרה מבוססת על שילוב של פירות עם פרוזן ונילה סויה וללא מרכיב חלבי. בין הטעמים בסדרה:
shake cinna bonna:קינמון, בננה, גרנולה מייפל, דבש, פרוזן ונילה, משקה שקדים, כדורי טפיוקה וטופינג של בננה צ'יפס.
shake coco matcha:מאצ'ה, בננה, מנגו, דבש, פרוזן ונילה, משקה קוקוס, כדורי טפיוקה וטפינג של קרוקנט אגוזי לוז.
shake tutti fruttii:תות, גרנולה שוקולד, דבש, פרוזן ונילה, משקה סויה וניל, כדורי טפיוקה וטופינג של פקאן מקורמל.
מחיר:29 שקלים
קרקר חדש מגיע אל המדפים: קריספי קרקר שלאסם.בסדרה שני טעמים: קריספי קרקר כפרי וקריספי קרקר רוזמרין. אנחנו חיבבנו במיוחד את הקרקר הכפרי, שהיה פריך ומלוח במידה, ומצוין עם כל ממרח שניסינו אותו עליו.
חברתמקסיקו ישראלטריידמשיקה בישראל מוצרי מזון מקסיקניים, ביניהם מותג חטיפי הצ'יפס SABRITAS, מותג הקרקרים SANISSIMO, מותג הטורטיות OCHOA, מותג הסלסות, הממרחים והרטביםCAREY, מותג הרטבים CHOLULA ועוד. בין המוצרים תוכלו למצוא SALMAS - קרקר מקמח תירס, אפוי וללא גלוטן, CHOLULA - רוטב חריף מבית מקורמיק, סלסות ועוד.
Moroccanoilמשיקה סדרה חדשה המיועדת לשיער צבוע: Color Care, וכוללת שמפו, מרכך וספריי הגנה לשיער צבוע. חפפנו עם השמפו והמרכך מדי יום על שיער צבוע לבלונד ובעיקר נהנינו מהריח הפרחוני שנשאר לאורך זמן על השיער.
מחיר השמפו והמרכך:95 שקל למוצר של 250 מ"ל
מותג הציפורנייםOPIמשיק קולקציית קפסולה מיוחדת בשיתוף פעולה עם האחים וורנר ומטאל בהשראת הסרט "ברבי": הקולקציה כוללת 9 גוונים שונים של ורוד, כחול וצהוב, וגווני גליטר מנצנצים בוורוד וכסוף, עם שמות כמו "היי ברבי!" (ורוד לוהט), "היי קן!" (צהוב קרמי) ו"יאי ספייס" (תכלת שימרי).
מחיר מומלץ:55 שקלים, להשיג בסניפי סופר-פארם

סופר-פארםמשיקה שמן גוף מועשר בקולגן של המותג האמריקני ADVANCED CLINICALS למראה עור קטיפתי. השמן מועשר בנוגדי חמצון, וויטמיני C ו-E, והוא שומר על רמת הלחות בעור ועל גמישותו, לצד מיצוק העור. Collagen lifting body oil אינו מכיל פראבנים ולא נוסה על בעלי חיים.
מחיר:60 שקלים