"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

תל אביב בין עשר הערים היקרות בעולם

תפסה את המקום ה-9 בדירוג "אקונומיסט" • סינגפור ראשונה • מי יצאה מהרשימה ומי היחידה מגוש האירו? הרשימה בפנים

,עודכן
צילום: Getty Images // תל אביב

יקרה ללא הפסקה:תל אביב ממוקמת במקום התשיעיברשימת הערים הכי יקרות בעולם, כך על פי הדירוג של "האקונומיסט" שהתפרסם היום (חמישי).

תל אביבעקפה ברשימה ערים כמו ניו יורק וטוקיו, שבכלל לא נמצאות בעשירייה הראשונה. הנציגות היפניות נדחקו החוצה מהעשירייה בשל האינפלציה הנמוכה בארץ השמש העולה.

סינגפור. שנה שנייה ברציפות בפסגה // צילום: AFP

המחקר, שבדק 130 ערים ולא פחות מ-160 מוצרים, גילה כי מחירי התחבורה בתל אביב גבוהים ב-79% יותר מבניו יורק. בשנה שעברה דורגה תל אביב במקום ה-11.

בראש הרשימה נמצאת סינגפור, זו השנה השנייה ברציפות. במקום השני נמצאת פאריס, הנציגה היחידה בעשירייה מגוש האירו. הרשימה כוללת שתי ערים אסייתיות נוספות: סיאול (דרום קוריאה) שבמקום השישי והונג-קונג שבמקום הרביעי.

הדירוג התבצע לפי מדד מחירים משוכלל כשחלק מהמקומות מתחלקים בין שתי ערים, כמו המקום השני אותו חולקת בירת צרפת עם ציריך. מן הצד השני, דמשק, בירת סוריה מוכת הקרבות, נמצאה כעיר הזולה ביותר בעולם.

הרשימה המלאה (השינוי מהשנה שעברה)

1. סינגפור (-)

2. פאריס (5+)

2. ציריך (1+)

4. הונג קונג (2-)

5. אוסלו (6+)

6. ז'נבה (1+)

6. סיאול (-)

8. קופנהגן (1+)

9. תל אביב (2+)

10. סידני (4+)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר