"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סקר: הישראלים ממעטים לנצל ימי חופשה

כחמישית לא ניצלו כלל את ימי החופשה שלהם • 54% מהנשאלים ניצלו בממוצע שלושה ימים בלבד למטרות נופש • ישראל היא אחת המדינות שבה עובדים את מספר השעות הגבוה ביותר בשנה - 1,858

,עודכן
צילום: אנצ'ו ג'וש / ג'יני

כמחציתמהישראליםלא ניצלו את כל ימי החופשה שלהם בשנת 2017. כ־54% מהנשאלים ציינו שניצלו בממוצע שלושה ימים בלבד למטרתנופש. עוד עולה כי כ-20% מהישראלים לא ניצלו כלל את ימי החופשה המגיעים להם בחוק. כך עולה מסקר שערך מכון רושניאק עבור רשת המלונות פרימה.

הסקר, שנועד לקדם חופשות, בא לבדוק כמה ימים מנוצלים לחופשה, כיצד אנו מעדיפים לנצל אותם ועד כמה אנו באמת מתנתקים ממטלות העבודה במהלך החופשה. הסקר בדק 600 נשאלים שהם מדגם אקראי מייצג מכלל האוכלוסייה, והתמקד בנשאלים בגילים שבין 25 ל־65. עוד עולה מהסקר כי 51% מהמשיבים אינם מתנתקים בחופשה ממקום העבודה אלא נוהגים לבצע מטלות במהלכה.

עוד התברר כי הישראלים ממעטים לצאת לחופשה: 35% מהנשאלים ניצלו למטרת חופשה בין יום אחד לשישה. רק שליש מהמשיבים ניצלו את המכסה. לפי נתוני ה־OECD, ישראל היא אחת המדינות שבה עובדים את מספר השעות הגבוה ביותר בשנה, 1,858 שעות לעומת ממוצע ה־OECD, שעומד על 1,766 שעות. עם זאת, הפריון בישראל נמוך מהממוצע שם, מה שמלמד שעוד חופשות לא בהכרח יפגעו בפריון.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר