"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עד תחילת 2019: כיסוי סלולרי מלא לאזרחים ביו"ש
חברת PHI, שזכתה במכרז להקמת תשתית סלולרית צבאית, תספק גם כיסוי אזרחי • 65 אתרי תקשורת יוקמו • הפריסה תגדיל את התחרות בשוק הטלוויזיה
כיסוי סלולארי מלא. יהודה ושומרון // צילום: דוד ועקנין

עד תחילת 2019: כיסוי סלולרי מלא לאזרחים ביו"ש

חברת PHI, שזכתה במכרז להקמת תשתית סלולרית צבאית, תספק גם כיסוי אזרחי • 65 אתרי תקשורת יוקמו • הפריסה תגדיל את התחרות בשוק הטלוויזיה

, עודכן

בעיית הקליטה הסלולרית ביהודה ושומרון היא ותיקה ומוכרת, אלא שעכשיו אפשר לבשר על פתרון לבעיה.

השבוע קיים יו"ר ועדת המשנה לנושאים ביטחוניים ואזרחיים ביו"ש,ח"כ מוטי יוגב(הבית היהודי), פגישה עם שר התקשורת איוב קרא ועם מנכ"ל המשרד נתי כהן.

בפגישה הוחלט שהצדדים ישלימו את בניית האנטנות הסלולריות ביהודה ושומרון. משרד התקשורת יקצה למינהל האזרחי, תחת קצין מטה תקשורת, שני תקנים חדשים: יועץ משפטי בדרגת סרן ומומחה הנדסי, במטרה שהתהליך יושלם עד לתחילת השנה הבאה.

ח"כ יוגב סיפר כי "לאחר כחמש שנים של לחץ בוועדת המשנהלענייני יהודה ושומרוןשל ועדת החוץ והביטחון על תוכנית הכיסוי הסלולרי החסר במקומות רבים ביהודה ושומרון, נמצאה הדרך המשותפת בין משרדי הביטחון, התקשורת והאוצר למימוש תוכנית עבודה לכיסוי הסלולרי ביו"ש".

לפני כשבועיים נחשף ב"ישראל היום" כי חברת PHI, שזכתה במכרז הצבאי ביו"ש להקמת תשתית סלולרית צבאית, תספק גם כיסוי סלולרי אזרחי באזורים שבהם הקליטה אינה מספקת.

מוטי יוגב // צילום: אורן בן חקון

החברה החלה בפריסת התשתיות וכבר הקימה 15 מתוך 35 אתרים, שכבר עכשיו מספקים כיסוי לשטחים נרחבים שעד כה היו ללא כיסוי.

עם זאת, ממידע חדש עולה כי הוחלט שמלבד 35 התרנים הצבאיים ש־PHI כבר מקימים, יותקנו 30 נוספים.

המשמעות של קליטה סלולרית בפריסה נרחבת שכזו היא שתתאפשר גם כניסה של חברות אלו לשוק הטלוויזיה, מה שיאפשר לחברות להציע טריפלים גם ביו"ש.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...