"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תחרות בדובאי תחבר בין יזמים ממדינות האזור
בפעם הראשונה יעמדו על במה אחת מתמודדים מישראל, מרוקו וירדן, שיציגו את החידושים שלהם לשיפור האנושות
לראשונה בדובאי | צילום: איי.אף.פי.
מזרח תיכון חדש

תחרות בדובאי תחבר בין יזמים ממדינות האזור

בפעם הראשונה יעמדו על במה אחת מתמודדים מישראל, מרוקו וירדן, שיציגו את החידושים שלהם לשיפור האנושות

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חמישה יזמים ויזמות ממרוקו, ירדן וישראל יעמדו בפעם הראשונה על במה אחת ויציגו לעולם מזרח תיכון חדש בגמר הגדול של תחרות “Aviram Awards - Tech For Humanity”, שתיערך החודש (במרץ) בדובאי. מדובר בתחרות ראשונה מסוגה במזרח התיכון ומטרתה איתור מיזמים וטכנולוגיות משני מציאות, במטרה לשפר את האנושות.

מזרח תיכון חדש בדובאי, צילום: GettyImages (אילוסטרציה)

ב-23 במרץ יעלו המתמודדים אחד אחרי השני לבמת גמר התחרות בדובאי, ויציגו את הסטארט-אפים והפתרונות שעתידים לשנות את המציאות. בתום התחרות ייבחר הזוכה הגדול שיזכה בחצי מיליון דולר וליווי מקצועי. הוא ייבחר על ידי צוות שופטים ממדינות שונות, ביניהם: איש העסקים זיו אבירם, מייסד ונשיא קרן משפחת אבירם; רנדל ליין, העורך הראשי של מגזין Forbes הבינלאומי; וקארלה מלאווי, מנהלת השיווק העסקי במזרח התיכון של טוויטר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...