"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לקראת גל החום: חברת החשמל מתגברת צוותים ונערכת לביקושי שיא
חברת חשמל נערכת לאספקת חשמל מקסימלית לקראת גל החום שצפוי להגיע מחר לשיאו • בחברה מעריכים שצריכת החשמל תשבור בסופ״ש שיא חדש
מתקן של חברת החשמל

לקראת גל החום: חברת החשמל מתגברת צוותים ונערכת לביקושי שיא

חברת חשמל נערכת לאספקת חשמל מקסימלית לקראת גל החום שצפוי להגיע מחר לשיאו • בחברה מעריכים שצריכת החשמל תשבור בסופ״ש שיא חדש

ניצן כהן
,עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

גל החום שצפוי להגיע מחר לשיאו מביא להיערכות מיוחדת של חברת החשמל. בחברה תיגברו בימים האחרונים את צוותי הכוננות למענה מהיר במקרה שתהיינה תקלות ברשת. במקביל, כלל יחידות הייצור זמינות לפעילות מלאה על פי הנחיית נגה שמנהלת את הרשת.

חילוץ הגבר שנתקע על חוטי חשמל בערבה%2F%2F דוברות חברת חשמל

חברת החשמל אחראית על 40% מהייצור של החשמל בישראל, ובמקביל מתפעלת באופן בלעדי את רשת החשמל הארצית. גם לקוחות שעברו לספקים פרטיים מקבלים את השירות מחברת החשמל ככל שיש תקלות ולכן בחברה נערכו במוקדי השירות למתן מענה גם ללקוחות חברות פרטיות.

עובדי חברת חשמל בשטח. גל החום בדרך,
עובדי חברת חשמל בשטח. גל החום בדרך, צילום: חברת חשמל

שר האנרגיה אלי כהן: ״משק האנרגיה תפקד ללא דופי במהלך השנים האחרונות והוכיח איתנות וחוסן. לאזרחי ישראל יש על מי לסמוך, ואנו פועלים להבטיח אספקה סדירה בכל תרחיש״.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...