כבוד. הקבוצה הזוכה. צילום: יהושע יוסף

אלופי העולם בשנת הבכורה: הישג ענק לקבוצת הרובוטיקה מקריית אונו

קבוצת הרובוטיקה “קרונו” זכתה בפרס היוקרתי Rookie All-Star בתחרות FIRST Championship ביוסטון

[object Object]

קבוצת הרובוטיקה "קרונו" מקריית אונו, הנתמכת על ידי עיריית קריית אונו ומורכבת מתלמידי התיכונים בן צבי וקציר, רשמה הישג מרשים בזירה הבינלאומית: זכייה בפרס Rookie All-Star בתחרות FIRST Championship שנערכה ביוסטון, טקסס.

הפרס, הנחשב ליוקרתי ביותר עבור קבוצות בשנתן הראשונה, מוענק לקבוצות הבולטות לא רק בהישגים טכנולוגיים, אלא גם ברוח צוות, יצירתיות והשפעה קהילתית. הזכייה מכתירה למעשה את “קרונו” כאחת מקבוצות השנה הראשונה הבולטות בעולם.

הקבוצה התבלטה מול מאות קבוצות מרחבי העולם – דווקא בתקופה מורכבת של מלחמה בישראל – והפגינה נחישות, התמדה וגאווה מקומית. חברי “קרונו” הציגו יכולות גבוהות לצד עבודת צוות מרשימה, והביאו הישג מעורר השראה שמדגיש את כוחם של צעירים לחלום ולהצליח גם בתנאים מאתגרים.

אלופים, צילום: יח"צ

ראש עיריית קריית אונו, מיכל רוזנשיין, ומחזיקת תיק החינוך, שירן טל, בירכו על ההישג וציינו כי מדובר בדור העתיד של החדשנות הישראלית.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו