"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
כמה הרווחתם בקרנות ההשתלמות וקופות הגמל באפריל? כל הפרטים
אחד החודשים החזקים ביותר בקופות והקרנות באופן מסורתי, הוכיח את עצמו ככזה גם לאור הנסיבות המאתגרות, כשהמסלול המנייתי הניב 10% • המספרים שמראים: העסקים נפגעו מהמלחמה פחות מכפי שחששו
המלחמה השפיעה באופן מתון - ונרשם גידול משמעותי בתשואה. צילום: Getty Images

כמה הרווחתם בקרנות ההשתלמות וקופות הגמל באפריל? כל הפרטים

אחד החודשים החזקים ביותר בקופות והקרנות באופן מסורתי, הוכיח את עצמו ככזה גם לאור הנסיבות המאתגרות, כשהמסלול המנייתי הניב 10% • המספרים שמראים: העסקים נפגעו מהמלחמה פחות מכפי שחששו

ניצן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

[object Object]

חודש אפריל ידוע בתור אחד החודשים החזקים ביותר בקופות הגמל, קרנות ההשתלמות וקרנות הפנסיה - אבל איך זה נראה במספרים?

נתונים ראשונים שנאספו ועובדו על ידי בית ההשקעות "מיטב", מלמדים כי התשואה הממוצעת בחודש אפריל עמדה על 4.4%, כשהתשואה הממוצעת במסלול המנייתי זינקה עד ל-8.7% - כשיש מנהלים שהשיגו אפילו 10% בחודש אחד. כן, תשואה של שנה שלמה בחודש אחד.

ח"כ מילביצקי נגד האוצר%3A "מתווה פיצויים גרוע%2C רצון להראות מי הבוס" %2F%2F ערוץ הכנסת

עוד עולה מהנתונים כי מסלול ה-s&p הפופולרי, חזר להניב תשואות חיוביות כשהתחזקות השקל גרעה מהתשואה הזו 1.5%.

נזכיר כי חודש אפריל היה החודש בו שוק המניות החל לגלות את סממני הריבאונד של אחרי המלחמה, אבל עדיין מדובר בתקופה של חוסר ודאות גדולה שנובע כמובן מהמלחמה, מהבחירות המתקרבות שצפויות להיות סוערות מאוד וכן הלאה.

הדוחות הכספיים של החברות היו בסך הכל טובים ונראה כיהעסקים נפגעו מהמלחמהבשיעור מתון מכפי שכולם חששו. המשקיעים הזרים זרמו לישראל ובסך הכל מצב הרוח בבורסה טוב וזה משתקף בתשואות שהניבו החסכונות של הציבור.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...