"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בעלי המניות של צים אישרו את מכירת החברה - הכדור עובר למדינה
האסיפה הכללית בצים הסתיימה עם רוב של 97% שאישר את הפיצול ומכירת החברה לפימי והאפג לויד • יאיר סרוסי, יו"ר דירקטוריון צים, מסר: "אישור העסקה ברוב גורף של בעלי המניות מהווה הבעת אמון ברורה וחד-משמעית בדירקטוריו
מכולות צים בנמל חיפה, ארכיון. צילום: מישל דוט קום

בעלי המניות של צים אישרו את מכירת החברה - הכדור עובר למדינה

האסיפה הכללית בצים הסתיימה עם רוב של 97% שאישר את הפיצול ומכירת החברה לפימי והאפג לויד • יאיר סרוסי, יו"ר דירקטוריון צים, מסר: "אישור העסקה ברוב גורף של בעלי המניות מהווה הבעת אמון ברורה וחד-משמעית בדירקטוריו

ניצן כהן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

עסקת פיצול ומכירת צים עוברת שלב. האסיפה הכללית של החברה אישרה ברוב של 97% את פיצולה ומכירתה בחלקים לקרן פימי של ישי דוידי ולחברת הספנות הגרמנית האפג לויד. כעת הכדור עובר למדינה, שתצטרך להחליט אם לאשר את העסקה או להפעיל את מניית הזהב ולמנוע אותה.

העסקה כוללת רכישת 100% ממניות צים בתמורה ל-35 דולר למניה במזומן, המשקפת שווי כולל של כ-4.2 מיליארד דולר.

ספינת מכולות של צים עולה באש מול חופי קנדה ׁ(ארכיון)

בעקבותפרישת בכירים בחברה, בהם המנכ"ל וסמנכ"ל הכספים, ביקש הדירקטוריון להרגיע את בעלי המניות ומסר כי "לצד אישור העסקה באסיפה ועל רקע השינויים בהנהלת החברה, הדירקטוריון מדגיש כי לצים שכבת ניהול רחבה ומיומנת, בעלת ניסיון רב בענף הספנות הגלובלי. הנהלת החברה תמשיך להוביל את פעילות צים כסדרה, יחד עם עובדי החברה המנוסים והאחראים, המהווים נכס לחברה, תוך שמירה על יציבות תפעולית והמשכיות עסקית, וזאת עד להשלמת העסקה ולאחריה".

יאיר סרוסי, יו"ר דירקטוריון צים, מסר: "אישור העסקה ברוב גורף של בעלי המניות מהווה הבעת אמון ברורה וחד-משמעית בדירקטוריון, בתהליך שניהל ובמתווה העסקה עם Hapag-Lloyd. העסקה גובשה בעקבות בחינה אסטרטגית יסודית ומקיפה, שנועדה למקסם את הערך לבעלי המניות ולקדם את טובת החברה בראייה רחבה וארוכת טווח. דירקטוריון צים ימשיך לפעול לטובת כלל בעלי העניין של החברה עד להשלמת העסקה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...