"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ב-230 מיליון שקל: עסקת הענק של ליאורה עופר ואנבידיה שמטלטלת את הבורסה

מליסרון שבשליטת ליאורה עופר חתמה על הסכם משמעותי עם ענקית השבבים • במסגרת העסקה תשכיר מליסרון בניין של 29 אלף מ"ר ביוקנעם למשך 10 שנים • אנבידיה קיבלה אופציה להארכה ב-12 שנים נוספות • העסקה חלק מתוכנית הענק של אנבידיה להקים קמפוס ל-10,000 עובדים

,עודכן
0השמעה
ליאורה עופר. צילום: יוסי זליגר

מליסרון, שבשליטת ליאורה עופר, חתמה אתמול (רביעי) על הסכם עם ענקית השבבים אנבידיה. במסגרת העסקה תשכיר מליסרון בניין שלם המכיל 29 אלף מ"ר לאנבידיה למשך 10 שנים, תמורת 230 מיליון שקל.

עסקה משמעותית למליסרון

מדובר בעסקה משמעותית ביותר למליסרון, שמחזיקה בבעלות על פארק הייטק נרחב ביוקנעם. הבניין החדש יאכלס את עובדי אנבידיה ב"פותחת מבערים" לקראת כניסתה לפעילות משמעותית בישראל.

במסגרת תנאי ההסכם העניקה מליסרון לאנבידיה אופציה להארכת הסכם השכירות לעוד 12 שנים, בתוספת של 5% לדמי השכירות.

מחויבות ארוכת טווח לישראל

כניסתה של אנבידיה לישראל והמיקום שבחרה בצפון הארץ צפויים להוות מנוע צמיחה משמעותי הן לישראל והן לאזור הצפון. ההסכם שנחתם עם מליסרון, שהוא הסכם לטווח ארוך במיוחד, משקף את מחויבותה של אנבידיה לפעילות בישראל ואת כוונותיה לבסס כאן מרכז משמעותי שיהווה מעסיק גדול ואיכותי בצפון הארץ.

קמפוס ענק בקריית טבעון

בשנה שעברה החליטה אנבידיה להיכנס לישראל בצורה משמעותית ולהקים קמפוס גדול בקריית טבעון. הקמפוס אמור לאכלס לא רק את עובדי החברה, אלא גם להפוך למרכז פיתוח וחוות שרתים נרחבת של החברה.

הדמיה של הקמפוס המתוכנן של אנבידיה בישראל,צילום: אנבידיה

על פי ההערכות, הקמפוס של אנבידיה בקריית טבעון יהווה חוד החנית בעולמות המחקר והפיתוח של החברה, ויקח חלק בפיתוח הדור הבא של מחשבי העל שלה.

לפי ההערכות, הקמפוס של אנבידיה בקריית טבעון יכיל כ-10,000 עובדים, ועלות הקמתו צפויה לעמוד על 1.5 מיליארד דולר. המדינה אישרה לא מכבר לאנבידיה רכישת קרקע שבבעלות רשות מקרקעי ישראל בעשרות מיליוני שקלים ללא מכרז, בטענה שהקמפוס יסייע להפוך את האזור ל"עמק הסיליקון" הישראלי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר