"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

השוק רותח: קיסטון השלימה גיוס גדול של חצי מיליארד שקל

קרן ההשקעות קיסטון שעלתה לכותרות אחרי שרכשה את חברת ההסעים "אגד" השלימה הלילה גיוס חוב משמעותי שישמש אותה לטיוב המקורות הזמינים לה להשקעות נוספות בתחום התשתיות • את ההנפקה הובילה חברת החיתום אוריין

,עודכן
0השמעה
הבורסה לניירות ערך בתל אביב (ארכיון). צילום: יהושע יוסף
שוק ההנפקות רותח. הלילה השלימה קיסטון בהצלחה מכרז מוסדי להנפקת אג״ח בדרך של הרחבת סדרה ב׳. במסגרת המכרז נרשמו ביקושים גבוהים בהיקף של כ-560 מיליון שקל והחברה בחרה לגייס כ- 480 מיליון שקל ע.נ. ובתמורה כוללת של כ- 500 מיליוני ₪ בריבית של 5.22%.
סדרת אג"ח ב' היא שקלית, לא צמודה, מדורגת +A ונושאת ריבית שנתית נקובה בשיעור של 5.88%, עם מח"מ של כ-5 שנים. קרן אגרות החוב תיפרע בשישה תשלומים לא שווים ביום 30 ביוני בשנים 2027-2032 באופן הבא: ארבעה תשלומים של כ-5% מקרן אגרות החוב כל אחד (2027-2030), ושני תשלומים של כ-40% מקרן אגרות החוב כל אחד (2031-2032). הריבית תשולם פעמיים בשנה - ב-30 ביוני וב-31 בדצמבר.
תמרות ההנפקה של אגרות החוב (סדרה ב') תשמש לטיוב החוב, ולפיתוח פעילותה העסקית של החברה.
בקיסטון הובילו את ההנפקה המשנה למנכ"ל וסמנכ"לית הכספים רחל סגל ועו"ד יעל מיטס, היועצת המשפטית; אוריון חיתום ועו"ד שרון שגיא ממשרד גורניצקי ליוו את קיסטון בהנפקה
קיסטון, שהוקמה ב-2019, היא חברה ישראלית מובילה להשקעות בתשתיות. תיק ההשקעות המגוון של החברה כולל נכסים בתחומי התחבורה הציבורית (אוטובוסים ותפעול רכבות קלות), אנרגיה (תחנות כוח קונבנציונליות, מתקני אנרגיית רוח ושמש), תשתיות מים (מתקן התפלה), תשתיות תחבורה (תפעול ותחזוקת כבישים), תשתיות חשמל (עמדות טעינה לרכבים חשמליים בספרד, צרפת ובלגיה) ותקשורת (מיזם להקמת מערכת סיבים אופטיים בינ"ל). החברה נוסדה על ידי רוני בירם (יו"ר הדירקטוריון), ד"ר נבות בר (מנכ"ל ודירקטור) וד"ר גיל דויטש.
נבות בר, מנכ"ל קיסטון: "הרחבת הסדרה היא חלק ממהלך רחב של טיוב מבנה החוב והורדת עלויות המימון תוך שמירה על רמת המינוף הנמוכה הקיימת היום. תמורת ההנפקה תשמש להמשך פיתוח פעילותה העסקית של החברה. אנו מודים למשקיעים על האמון בקיסטון, בחוסן נכסינו והאסטרטגיה העסקית שלנו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר