התחרות בעולם כרטיסי האשראי עולה מדרגה. כלל ביטוח שהיא גורם מחולל תחרות בענף כרטיסי האשראי (כלל ביטוח הייתה זו שחוללה את המהפכה בענף עם רכישת חברת כרטיסי האשראי MAX) ובמלחמה על כיסו או ארנקו של האזרח היא מאמצת רכיב מעניין, רכיב שהיה מקובל עד כה בעולם התשלומים בעיקר ואולי רק, ב-paypal.
כלל ביטוח למעשה משיקה כרטיס אשראי שנותן ביטוח על הרכישה אם המוצר ניזוק ב-90 הימים שלאחר הרכישה (באמצעות הכרטיס הספציפי). וזה מהלך שהוא טוב לציבור ומעורר את חברות כרטיסי האשראי להמציא את עצמן כל פעם מחדש.
אם כן, כלל ביטוח השיקה את Clal Pay שנותן מעניק הטבת "מגן רכישה". למעשה מדובר על כרטיס שמשלם החזר כספי עבור נזק שנגרם למוצרים שנקנו בכרטיס הרלוונטי וזה בנוסף לכל ההטבות הקיימות בו.
גלי שבד, משנה למנכ"ל, מנהלת מערך שיווק ואסטרטגיה בכלל ביטוח, ציינה: "אנו גאים להיות הראשונים בישראל להשיק את "מגן רכישה"- הטבה צרכנית המקובלת בעולם בתחום כרטיסי האשראי. מגן רכישה זו הטבה ייחודית המעניקה החזר כספי במקרה של נזק למוצר שנקנה בכרטיס Clal Pay, במהלך 90 ימים ממועד הקנייה.
"הטבה זו מצטרפת לשורת ההטבות הנרחבת שמעניק הכרטיס, לרבות – 5% הנחה במעמד החיוב ברכישת ביטוח רכב, דירה ונסיעות לחו"ל של כלל, הטבות צרכניות מפתיעות בתחומי הליבה של החברה ובתחומי הפנאי והצרכנות – והכל, ללא דמי כרטיס, מה שהופך את Clal Pay לכרטיס האשראי האטרקטיבי ביותר בישראל כיום".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
