"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לאחר ההשקעה של אדם נוימן: טייקוני הנדל"ן רוכשים מתחם במיאמי ב-116 מיליון דולר

ברק רוזן ואסי טוכמאייר ביצעו את הרכישה באמצעות קנדה גלובל • השניים רכשו 26 אלף מ״ר במיאמי, עליהם ניתן לבנות שני מגדלי מגורים בהיקף מכירות מוערך של 500 מיליון דולר

,עודכן
0השמעה
נוף של מרכז העיר מיאמי (אילוסטרציה). צילום: getty images

טייקוני הנדל"ן, ברק רוזן ואסי טוכמאייר, רכשו היום (שלישי) מתחם משמעותי במיאמי בעסקה של 116 מיליון דולר. המתחם משתרע על פני 40 דונם והוא כולל 26 אלף מ״ר, עליהם ניתן כיום לבנות שני מגדלי מגורים ומסחר שיכללו 500 יח״ד ו-1,600 מקומות חניה.

ברק רוזן ואסי טוכמאייר בעלי קבוצת ישראל קנדה,צילום: צילום: איל יצהר

היקף המכירות הצפוי מהפרויקט מוערך ב-500 מיליון דולר, לא כולל את התמורה ממכירה של המתחם המסחרי, שמשתפרש על פני 4,000 מ״ר. המתחם נמצא בשכונת אוונטורה במיאמי והשוכר המרכזי בו הוא בנק ההשקעות מורגן סטנלי. בקנדה גלובל אומרים שנכון למצבו הנוכחי, הוא משקף תשואה שנתית של 7%, כשהוא כרגע בתפוסה של 90%.

'קנדה גלובל' של ברק רוזן ואסי טוכמאייר עלתה לכותרות בחודש שעבר לאחר שקיבלה השקעה של כ-85 מיליון שקלים מאדם נוימן, ובתמורה היא הקצתה לו 25% ממניות החברה. במקביל, הקצתה 'קנדה גלובל' 1% מהון המניות שלה לאסף רפפורט, שאמור לסייע לחברה לאתר עסקאות בארה״ב.

אדם נוימן (ארכיון),צילום: רויטרס

נזכיר כי אדם נוימן הקים את 'wework', שהמציאה למעשה את סיגמנט מתחמי העבודה המשותפים. נוימן מכר את השליטה בחברה ל'סופטבנק' שלא הצליחה לשחזר את ההצלחה של החברה בתקופת נוימן.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר