"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אלביט: "הצמיחה המואצת בהכנסות משקפת את היישום המוצלח של ההתאמה התפעולית שביצענו"
אלביט מערכות מדווחת על תוצאות הרבעון הרביעי ושנת 2023 - ההכנסות הסתכמו בשישה מיליארד דולר ברבעון האחרון
אלביט מערכות. צילום: יהושע יוסף

אלביט: "הצמיחה המואצת בהכנסות משקפת את היישום המוצלח של ההתאמה התפעולית שביצענו"

אלביט מערכות מדווחת על תוצאות הרבעון הרביעי ושנת 2023 - ההכנסות הסתכמו בשישה מיליארד דולר ברבעון האחרון

סוניה גורודיסקי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

אלביט מערכות מדווחת על תוצאות הרבעון הרביעי ושנת 2023. סך הכל נצטברו הזמנות בסך של 17.8 מיליארד דולר; ההכנסות הסתכמו ב- 6.0 מיליארד דולר ברבעון האחרון 2023.

הרווח הנקי לפי כללי חשבונאות אמריקאים מקובלים הסתכמה ב 215 מיליון דולר. הרווח הנקי המתואם למניה - 6.70 דולר; הרווח הנקי למניה לפי כללי החשבונאות האמריקאים 4.82 דולר-.

בצלאל (בוצי) מכליס, נשיא ומנכ"ל אלביט מערכות ציין: "אלביט מערכות מחויבת לתמוך בביקוש המוגבר של משרד הביטחון הישראלי כמו גם לעמוד בהתחייבויות שלנו ללקוחותינו בעולם.

בצלאל (בוצי) מכליס, צילום: .

הגידול המשמעותי בצבר ההזמנות בשנת 2023 מדגיש את הרלוונטיות של פורטפוליו המוצרים המתקדמים טכנולוגית והמוכחים מבצעית, שמספקים יתרון תחרותי ללקוחותינו ברחבי העולם.

הצמיחה המואצת בהכנסות משקפת את היישום המוצלח של ההתאמה התפעולית שביצענו, אשר בזכותה עלתה היכולת שלנו לממש את צבר הזמנות הגדל להכנסות. בשנת 2023, המשכנו במאמצינו למקד את הפורטפוליו שלנו בשווקים הרלוונטיים ביותר.

אני רוצה להביע את הערכתי לעובדים שלנו שמפגינים חוסן משמעותי בזמנים מאתגרים. בהסתכלות על הצמיחה של אלביט מערכות והיכולת שלנו להתמודד עם אתגרים מרובים, בהם גם העימות הנוכחי, אני בטוח ביכולת של אלביט למצות את הפוטנציאל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...