"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תקופת הסתגלות ומענק כספי: סוכם מתווה לחזרת תושבי העוטף ושדרות לבתיהם
בהתאם ללוח זמנים שיאושר מול צה״ל, החזרה תתאפשר החל מ-1 במרץ • סיום השהות במלונות נקבע לתאריך 7 ביולי • במסגרת המתווה, יינתן מענק הסתגלות על פי מספר נפשות במשפחה • החלטת ממשלה מפורטת תוגש לאישור הממשלה בהקדם
עוטף עזה (ארכיון). צילום: שאטרסטוק

תקופת הסתגלות ומענק כספי: סוכם מתווה לחזרת תושבי העוטף ושדרות לבתיהם

בהתאם ללוח זמנים שיאושר מול צה״ל, החזרה תתאפשר החל מ-1 במרץ • סיום השהות במלונות נקבע לתאריך 7 ביולי • במסגרת המתווה, יינתן מענק הסתגלות על פי מספר נפשות במשפחה • החלטת ממשלה מפורטת תוגש לאישור הממשלה בהקדם

סוניה גורודיסקי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חזרת תושבי העוטף ושדרות לבתיהם סוכמה היום (ראשון) בישיבת ראשי הרשויות עם שר האוצר, מנכ"ל האוצר, מנכ"ל משרד רה"מ ומנכ"ל מנהלת תקומה.

בישיבה במשרד האוצר, סוכם על מתווה של שר האוצר סמוטריץ' וראש הממשלה נתניהו לחזרת תושבי שדרות ויישובי העוטף.

בהתאם ללוח זמנים שיאושר מול צה״ל, החזרה תתאפשר החל מ-1 במרץ 2024. מי שיבחרו להישאר בבתי המלון בהם שהו עד כה, יוכלו לשהות בהם עד לתאריך 7 ביולי 2024.

בישיבה במשרד האוצר, סוכם על מתווה של השניים. סמוטריץ' ונתניהו (ארכיון), צילום: חיים צח, לע"מ

במסגרת המתווה, יינתן מענק הסתגלות, לדוגמא: מפונה יחיד יקבל 15,480 שקלים, מענק של זוג יעמוד על כ-30,960 שקלים, זוג עם ילד 38,700 שקלים, זוג עם שני ילדים יקבל כ-46,400 שקלים, זוג על שלושה ילדים יקבל כ-54 אלף שקלים וזוג עם ארבעה ילדים יקבל כ-62 אלף שקלים של מענק.

עוד סוכם כי במסגרת מתווה המענק, ייקבע מדרג בהלימה למועד החזרה והצרכים הנובעים ממשך תקופת ההסתגלות.

החלטת ממשלה מפורטת תוגש לאישור הממשלה בהקדם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...