"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סכנה למשתמשים: ריקול מיידי למטען שנמצא בבתים בישראל

בבדיקה שנערכה באמצעות מכון התקנים, נמצא כי המוצר נכשל בבדיקת בעירה • המשמעות: במקרים של התחממות יתר קיימת סכנה של התלקחות המוצר או סביבתו

, עודכן
0השמעה
בבריטניה נאסר לארוז במזוודה. מטען נייד  , אור נחמיה
בבריטניה נאסר לארוז במזוודה. מטען נייד . צילום: אור נחמיה

ריקול למטען - הסכנה: שריפה. חברת פוג'יקום, יבואנית מוצרי החשמל הודיעה על איסוף מיידי של מטען קיר חשמלי הנמצא בשימוש בבתים רבים בישראל. החברה קוראת לציבור להפסיק את השימוש מיידית במוצר שיובא ושווק על ידה.

המוצר המדובר הוא: מטען קיר לבית USB TO TYPE C 2.4A, בצבע שחור, דגם: FJV-TYPEC3, ברקוד: 7290015683586, יצרן: פוגיקום, סין, ואשר מוטבע עליו הסימון 4321. המוצר שווק בישראל בין השנים 2021 ל-2023.

בבדיקה שנערכה מטעם הממונה על התקינה באמצעות מכון התקנים, נמצא כי המוצר אינו עומד בדרישות התקן הישראלי הרשמי החל עליו (ת"י 62368 חלק 1 ציוד שמע/חוזי), בסעיף "התלקחות". המוצר נכשל בבדיקת בעירה ולכן במקרים של התחממות יתר קיימת סכנה של התלקחות המוצר או סביבתו.

כל המחזיק במוצר מתבקש להפסיק את השימוש בו לאלתר, ומוזמן לפנות לחברת פוגיקום בע"מ, לצורך החזרתו וקבלת פיצוי כספי/מוצר חדש. לפרטים נוספים ניתן לפנות לחברת פוגיקום בע"מ בכתובת מתחם קניות מבנה בארות יצחק דוא"ל : helpdesk@yanir.co.il, טלפון: 03-9078882

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר