"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סוכנות פיץ' מאיימת: שוקלים להוריד את דירוג האשראי של ארה"ב

הסוכנות האמריקנית, שנחשבת לאחת הגדולות בתחום, עלולה להוריד את דירוג האשראי המושלם של ארה"ב שעומד על AAA • הרקע: משבר תקרת החוב וחוסר ההסכמות בין הפוליטיקאים

,עודכן
0השמעה
סוכנות הדירוג פיץ'. צילום: רויטרס

סוכנות דירוג האשראי הבינלאומית פיץ' מאיימת כי היא עלולה להוריד את דירוג האשראי המושלם של ארה"ב שעומד על AAA. אמש (רביעי) הכניסה סוכנות הדירוג את המעצמה לרשימת מעקב שלילית, זאת על רקע משבר תקרת החוב וחוסר ההסכמות בין הפוליטיקאים.

פיץ' נחשבת לאחת משלושת סוכנויות הדירוג הגדולות לצד סטנדרד אנד פורס ומודי'ס, שכזכור, לפני כחודש וחציהורידה את תחזית דירוג האשראי של ישראלמחיובית ליציבה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר