"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ג’ילי: בארץ עוד השנה

יצרנית הענק הסינית מודיעה על הקדמת הפעילות וגם על תקינה אירופאית מלאה

,עודכן
0השמעה

ענקית הרכב הסינית ג’ילי, תקדים את כניסתה לשוק הישראלי. כפי שדיווחנובעבר, החברה שתשווק כאן את המותג ג’יאומטרי עם דגם C הכל-חשמלי, תכננה להתחיל פעילות מקומית במהלך 2022, מודיעה על הקדמת המועד לסוף השנה הנוכחית.

עוד מאוברדרייב >>>

בנוסף מודיעים כאן, כי לאחר שקיבלה תקינה אירופאית מלאה, יכולה ג’ילי להתחיל שיווק בישראל, ללא הגבלה על כמות הרכבים הנמכרים. זאת לעומת חלק מהמותגים הסינים הנמכרים כאן תחת “תקינה מקלה” (ללא תקינה אירופאית מלאה) מה שמאפשר להן למכור כאן מאות ספורות של כלי רכב בשנה.

ראשון להגיע לישראל יהיה ג’יאומטרי C, רכב פנאי מונע בחשמל המפיק 204 כ”ס. נתוני הביצועים מספרים על האצה ל-100 קמ”ש תוך 6.9 ש’ וטווח נסיעה של בין 350 לכ-400 ק”מ בהתאם לגודל הסוללה. אפשר לצפות רשימת אבזור בטיחות מתקדמת מלאה, טעינה מהירה, אבזור נוחות רב ועוד.

ג’ילי משווקת את מכוניותיה תחת מספר מותגים והיא גם שותפה בחברות מוכרות כמו לוטוס. ג’ילי גם מחזיקה בבעלות מלאה של וולוו ומרכזי הפיתוח והעיצוב שלה מחולקים בין סין לבין אירופה. זהו אחד היצרנים הסינים המסקרנים ביותר, ובהחלט מעניין לראות את השפעתו על השוק המקומי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר