"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
סאן יאנג מרחיבה חזית: שלושה אופנועים חדשים נוחתים בישראל
YYY

סאן יאנג מרחיבה חזית: שלושה אופנועים חדשים נוחתים בישראל

YYY

, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

במשך שנים רבות נהנתה סאן יאנג ממעמד מוביל בשוק הקטנועים המקומי, אך ניסיונותיה בעבר לחדור לשוק האופנועים לא הותירו חותם משמעותי. כעת, באמצעות היבואנית מטרו, מבקשת היצרנית לפתוח דף חדש עם שלושה דגמים מודרניים המושקים במקביל.

המשותף לכל הדגמים הוא התמקדות בנפחים קטנים ובממדים קומפקטיים, אך הפעם הדגש אינו רק על מחיר נגיש. בסאן יאנג השקיעו לא מעט בעיצוב, באבזור ובנראות, במטרה להציע אלטרנטיבה שתקרוץ גם לרגש ולא רק לחשבון הבנק.

הדגם הראשון הוא ה-NH X 125, אופנוע נייקד בעל עיצוב חד ואגרסיבי יחסית לקטגוריה. הכידון הגבוה, מיכל הדלק המוגבה, הזנב הקצר והמושב המדורג מעניקים לו הופעה ספורטיבית בולטת.

האופנוע מבוסס עלA שלדת צינורות ובסיס גלגלים קצר של 1,380 מ”מ. הכוח מגיע ממנוע חד-צילינדרי בנפח 125 סמ”ק, מקורר נוזל, המפיק 14 כ”ס ב-9,250 סל”ד ומומנט של 1.1 קג”מ ב-7,500 סל”ד. תיבת ההילוכים כוללת שישה יחסים, והמהירות המרבית המוצהרת עומדת על 114 קמ”ש.

מערכת המתלים כוללת מזלג טלסקופי מלפנים ובולם יחיד מואחור, בעוד שמערכת הבלימה כוללת דיסקים בשני הגלגלים ו-ABS. בנוסף מצויד ה-NH X בתאורת LED מלאה.

מחירו של ה-NH X 125 נקבע על 20,000 שקלים, כולל אגרות רישוי.

לצדו של הנייקד מצטרף ה-NH R, אופנוע אדוונצ’ר קומפקטי המאמץ את כל סממני הז’אנר. הוא מצויד במשקף רוח גבוה, מגיני ידיים, מושב מדורג ומנשא אחורי לציוד, לצד תנוחת רכיבה זקופה ונוחה.

תמונות: יצרן

האופנוע מתגלגל על חישוקי שפיצים, כאשר הגלגל הקדמי בקוטר 19 אינץ’, ומציע מרווח גחון של 17 ס”מ. ה-NH R יוצע בישראל בשתי גרסאות מנוע:

  • 125 סמ”ק עם אותו מנוע המשרת את ה-NH X.
  • 300 סמ”ק עם מנוע בנפח 278 סמ”ק המוכר מקטנועי סאן יאנג, בהספק של 24 כ”ס.

רשימת האבזור כוללת תאורת LED מלאה, לוח מחוונים דיגיטלי ושקע טעינה לטלפון הנייד.

מחירי ה-NH R בישראל:

  • 22,000 שקלים לגרסת ה-125 סמ”ק.
  • 28,000 שקלים לגרסת ה-300 סמ”ק.

שני המחירים כוללים אגרות רישוי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...