"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פולקסווגן טיירון נחת בישראל: רכב פנאי חדש עם 7 מושבים
הקרוסאובר הגדול ביותר של פולקסווגן בישראל מגיע עם מערכת היברידית קלה, תא נוסעים עשיר במיוחד ורשימת אבזור מכובדת. החל מ-259,900 שקלים

פולקסווגן טיירון נחת בישראל: רכב פנאי חדש עם 7 מושבים

הקרוסאובר הגדול ביותר של פולקסווגן בישראל מגיע עם מערכת היברידית קלה, תא נוסעים עשיר במיוחד ורשימת אבזור מכובדת. החל מ-259,900 שקלים

כרמל נודלמן
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

צ’מפיון מוטורס החלה בשיווק פולקסווגן טיירון בישראל. רכב הפנאי החדש ממוקם בין הטיגואן לטוארג והופך לדגם ה-SUV הגדול ביותר של פולקסווגן בהיצע המקומי, עם שבעה מושבים ותא מטען גדול במיוחד.

הטיירון מבוסס על פלטפורמת MQB EVO ומוצע בשלב הראשון עם מנוע 1.5 ליטר טורבו עם טכנולוגיה היברידית קלה. המנוע מפיק 150 כ”ס ו-25.5 קג”מ, משודך לתיבת DSG7 ולהנעה קדמית. התאוצה ל-100 קמ”ש אורכת כ-9.4 שניות והמהירות המרבית עומדת על 204 קמ”ש, בעוד צריכת הדלק הממוצעת המוצהרת עומדת על 15.6 ק”מ/ל’.

מדובר ברכב גודל ממדים עם אורך של כמעט 4.8 מטרים ובסיס גלגלים של 279 ס”מ. תא המטען מציע נפח של עד 850 ליטרים, וגם כאשר כל שבעת המושבים בשימוש נותר נפח שימושי של 345 ליטרים.

תמונות: יצרן

בשלב זה ישווק הטיירון בישראל ברמת גימור אחת בשם Elegance, הכוללת כסטנדרט מסך מולטימדיה 15 אינץ’, לוח מחוונים דיגיטלי, תצוגה עילית, תאורת Matrix LED, מצלמות 360 מעלות, בקרת אקלים מפוצלת לשלושה אזורים, מושבים קדמיים חשמליים עם חימום, אוורור ועיסוי, דלת תא מטען חשמלית, חישוקי 19 אינץ’ ומתלים אדפטיביים.

מערך הבטיחות מקיף אף הוא וכולל בקרת שיוט אדפטיבית, בלימת חירום אוטונומית, שמירה על נתיב, זיהוי שטחים מתים, זיהוי תנועה חוצה מאחור, 9 כריות אוויר ועוד. המחיר של פולקסווגן טיירון בישראל נקבע על 259,900 שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...