"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מינויים בענף: מנכ”ל חדש לחברת מאן

חברת מכשירי תנועה מכריזה על מינויו של נועם פדידה דור למנכ"ל חברת מאן בישראל

, עודכן
0השמעה
 ,

מינוי חדש ומשמעותי בענף הרכב הכבד מתרחש בימים אלו, כאשר נועם פדידה דור יכנס לתפקיד מנכ”ל חברת מאן בישראל. חברת מאן (MAN) הגרמנית המיובאת על ידי קבוצת “מכשירי תנועה” היא אחת היצרניות הגדולות בתחום הרכב הכבד ושחקנית משמעותי בשוק המשאיות והאוטובוסים בישראל, עם מחזור שנתי של קרוב למיליארד שקלים.

עוד מאוברדרייב >>>

פדידה דור מגיע לתפקיד לאחר שמילא תפקידים בענף התקשורת בעבר שימש גם כמנהל חטיבה בקבוצת כלמוביל. מחברת מכשירי תנועה נמסר כי המינוי הוא הינו “חלק מאסטרטגיה של החברה להגדלת נתח השוק של חברת מאן בישראל והובלת החברה שווקים חדשים”.

צילום: יצרן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר