"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
חדשות מצ’מפיון מוטורס: ימי מכירות מיוחדים וגרסה חדשה לאאודי A3
אאודי משיקה בישראל גרסת 2.0 ליטר חדשה ל-A3 הקומפקטית, ותציע הנחות מיוחדות במסגרת ימי המכירות המיוחדים של צ'מפיון מוטורס על מגוון מותגי הקבוצה

חדשות מצ’מפיון מוטורס: ימי מכירות מיוחדים וגרסה חדשה לאאודי A3

אאודי משיקה בישראל גרסת 2.0 ליטר חדשה ל-A3 הקומפקטית, ותציע הנחות מיוחדות במסגרת ימי המכירות המיוחדים של צ'מפיון מוטורס על מגוון מותגי הקבוצה

,עודכן
0השמעה
[object Object]

היצע הגרסאות של אאודי A3 מתרחב בימים אלו, עם תחילת השיווק של גרסת 2.0 ליטר חדשה המתמקמת בין דגמי ה-1.5 ליטר לדגמים ה-S וה-RS הספורטיביים (בתמונה הראשית). לגרסה החדשה מנוע המספק 204 כ”ס ומשודך לתיבת הילוכים כפולת מצמדים בעלת שבעה יחסי העברה והנעה כפולה. המחיר של אאודי A3 עם מנוע ה-2.0 ליטר יעמוד על 295 אלף שקלים למרכב הספורטבק בעל 5 הדלתות ו-298 אלף שקלים במרכב הסדאן המשפחתי.

עוד מאוברדרייב >>>

לצד גרסת ההנעה החדשה של אאודי A3 מקבלים דגמי אאודי נבחרים הנחות משמעותיות במסגרת ימי המכירות המיוחדים שתערוך צ’מפיון מוטורס בין התאריכים 10 ל-12 בספטמבר, בהם יינתנו הנחות והטבות על כלל המותגים אותם מייבאת החברה. במקרה של אאודי ניתן יהיה לקבל הנחה של 16 אלף שקלים על אאודי A1 בגרסת ה-30 שתימכר ב-180 אלף שקלים, הנחה של 30 אלף שקלים על אאודי Q2 35 והנחה של 31 אלף שקלים על אאודי Q3 35.

בסקודה יינתנו הנחות בגובה של עד 8,000 שקלים על כלל הדגמים ברמות גימור נבחרות. כך למשל מחירה של פאביה 1.0 ליטר ברמת גימור ‘סלקשן’ יעמוד של 119.5 אלף שקלים (הנחה של 5,500 שקלים ממחיר המחירון), סקודה קאמיק 1.0 ליטר ברמת גימור ‘סלקשן’ יהיה 136 אלף שקלים (הנחה של 6,500 שקלים ממחיר המחירון) וסקודה קארוק 1.5 ליטר ברמת גימור ‘סלקשן’ תימכר תמורת 170 אלף שקלים (הנחה של 8,000 שקלים).

בפולקסווגן יתנו הנחות על מגוון דגמי המותג לצד מחירים מיוחדים במסלול ליסינג פרטי, עם הנחות משתלמות במיוחד על דגמים ספציפיים. למשל פולקסווגן T רוק ברמת הגימור הבסיסית ובצבע לבן תימכר בהנחה של 13 אלף שקלים ןפולקסווגן טיאגו ברמת גימור ‘סטייל’ תזכה להנחה של 11 אלף שקלים. באגף החשמלי רוכשי פולקסווגן ID.5 ברמת גימור Pro יזכו להנחה של 30 אלף שקלים, כשמחיר המכונית יעמוד על 230 אלף שקלים כולל עמדת טעינה ושובר של 500 שקלים לטעינה ציבורית במתנה.

בסיאט יינתנו הנחות של עד 5,000 שקלים על דגמי איביזה ואורנה ועד 14 אלף שקלים על דגמי האטקה. בקופרה לעומת זאת יינתנו הנחות של 7,000 שקלים על דגמי הלאון והפורמנטור בגרסאות ה-1.5 ליטר וה-VZ. דגמי הטוואסקן החשמליים יזכו להנחה משמעות במיוחד של 30 אלף שקלים.

צילום: יצרן

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו