"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פיאט סקודו בישראל: איך אומרים סיטרואן ג’מפי באיטלקית?
פיאט מתחילה לשווק בישראל את סקודו, מסחרית בגודל בינוני ואח חורג לסיטרואן ג'מפי המוכר. הדגם ישווק בגרסאות סגורות בלבד עם מנוע טורבו דיזל 2.0 ליטר ותיבה אוטומטית, במחיר הנמוך יותר מהאחות הצרפתית

פיאט סקודו בישראל: איך אומרים סיטרואן ג’מפי באיטלקית?

פיאט מתחילה לשווק בישראל את סקודו, מסחרית בגודל בינוני ואח חורג לסיטרואן ג'מפי המוכר. הדגם ישווק בגרסאות סגורות בלבד עם מנוע טורבו דיזל 2.0 ליטר ותיבה אוטומטית, במחיר הנמוך יותר מהאחות הצרפתית

אופיר דואק
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

חטיבת המסחריות של פיאט זוכה לתגבור חשוב עם התחלת שיווקו של פיאט סקודו, מסחרית בגודל בינוני שתוצע באולם התצוגה לצידו של הדוקאטו הגדול. יחד עם זאת, לא מדובר ברכב מסחרי חדש בארץ, משום שמדובר למעשה באח חורג וכמעט זהה לחלוטין לסיטרואן ג’מפי, למעט עיצוב מעט שונה בחזית ולוגו של פיאט על גלגל ההגה.

עוד מאוברדרייב >>>

בניגוד למתחרה מבית סיטרואן המשווקת בארץ בשלל גרסאות לבחירה, ואפילו בגרסה 100% חשמלית, בפיאט בחרו להשיק את הדגם בארץ רק בגרסת מנוע אחת ועם מרכב בגודל בינוני או ארוך לבחירה, שניהם בתצורה מסחרית ללא חלונות ומושבים אחוריים לנוסעים. הגרסה הקצרה באורך של 4.96 מטרים, והארוכה באורך של 5.31 מטרים, כאשר הרוחב של שתיהן 1.92 מטר והגובה 1.89 מטר או 1.93 מטר בהתאמה. נפח חלל המטען עומד על 5.3 קוב בגרסת הרגילה ו-6.1 קוב בגרסה הארוכה, ושתיהן מצוידות בשתי דלתות צד נגררות.

סקודו ישווק עם מנוע טורבו-דיזל 2.0 ליטרים המפיק 177 כ”ס ומומנט מרבי של 40.8 קג”מ, בשידוך לתיבת הילוכים אוטומטית עם 8 הילוכים והנעה קדמית. התאוצה מעמידה ל-100 קמ”ש אורכת 9.6 שניות, המהירות המרבית עומדת על 170 קמ”ש וצריכת הדלק המשולבת עומדת לפי נתוני היצרן על 13.9 ק”מ לליטר בגרסה הבינונית ו-13.5 ק”מ לליטר בגרסה הארוכה. בהמשך השנה תצטרף גרסה חשמלית מלאה בעלת טווח חשמלי מלא של כ- 300 ק”מ.

צילום: יצרן

רשימת האבזור כולל מולטימדיה עם מסך מגע “7 וקישוריות לאנדרואיד אוטו ואפל קאר-פליי, מצלמה אחורית עם מבט פנורמי, בקרת שיוט ועוד, אך האבזור הבטיחותי מסתפק בצמד כריות אוויר ומערכת התראת התנגשות בהתקנה מקומית. סקודו ישווק בישראל עם 5 שנות אחריות יצרן או עד 250,000 ק”מ (המוקדם מבניהם, ללקוחות פרטיים) כל זאת לעומת המתחרים המציעים אחריות של עד 3 שנים או 100,000 ק”מ. מחירו של פיאט סקודו נמוך יותר מהמתחרה מבית סיטרואן ויחל מ-249,990 שקל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...