"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
העתיד כבר כאן: מכונית חשמלית ללא טעינה משקע
המכונית הסולארית-חשמלית של היצרנית ההולנדית Lightyear מסוגלת לנסוע 70 קילומטרים ביום – רק מהשמש האירופית החלשה • השמש בישראל תוכל לספק לה טווח נסיעה של לא פחות מ-120 קילומטרים ביממה
Lightyear בתערוכת הרכב בנבאדה | צילום: AFP

העתיד כבר כאן: מכונית חשמלית ללא טעינה משקע

המכונית הסולארית-חשמלית של היצרנית ההולנדית Lightyear מסוגלת לנסוע 70 קילומטרים ביום – רק מהשמש האירופית החלשה • השמש בישראל תוכל לספק לה טווח נסיעה של לא פחות מ-120 קילומטרים ביממה

מערכת היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

יצרנית המכוניות ההולנדית Lightyear הציגה בתערוכת הרכב CES 2023 שהתקיימה בנבאדה, ארה"ב, דגם חדש של מכונית חשמלית-סולארית שיכולה לספק את הנסועה היומית של לקוחות רבים מטעינה בעזרת השמש בלבד.

Lightyear החלה לייצר כלי רכב סולארים לפני מספר שנים, וייצרה את Lightyear-0ואת Lightyear-1 בכמות קטנה של כמה אלפי מכוניות. כעת הודיעה החברה שקיבלה כבר 20,000 הזמנות לרכב הראשון בייצור סדרתי, Lightyear-2. בכוונת החברה לייצר כ-200 אלף מכוניות בשנה עד לשנת 2026.

אפשר גם ללא שקע. Lightyear, צילום: AFP

המכונית של Lightyear בנויה מתאים סולאריים בטכנולוגיה חדשה, שמשולבים בתוך מרכב הרכב – מהזנב ועד החרטום. התאים הסולאריים מטעינים את הסוללה של הרכב, ולפי הצהרת החברה הם יכולים לספק חשמל שיספיק לנסיעה של כ-70 קילומטרים – בתנאי מזג האוויר של הולנד, המעוננת בדרך כלל. במבחנים שנערכו לדגמים הקודמים של Lightyear בספרד שטופת השמש, הם הצליחו להשיג רמת טעינה גבוהה משמעותית מזו שהושגה בהולנד. לכן, תיאורטית הדגם החדש Lightyear-2 יוכל לנסוע למעלה מ-120 קילומטרים ביום במדינה כמו ישראל – אם רק יהיה בשמש.

Lightyear - מבט מבפנים, צילום: AFP

Lightyear הצהירה בתערוכה שהמטרה שלה היא להנגיש את המכונית מבחינת המחיר, שצפוי לעמוד על 40,000 אירו בלבד. מסיבה זו המכונית תיוצר בדגם אחד בלבד ובצבע אחד בלבד.

למרבה הצער, בשלב זה, אין בכוונת Lightyear לייצא את המכונית מחוץ לאירופה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...