"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אחרי הסערה: 98:104 להפועל ת"א על חולון
בתום משחק לוהט ודרמטי האדומים השיגו ניצחון חשוב על אלופת הבלקנית, שתצא השבוע לפיינל 8 של ליגת האלופות • אוהדי הפועל השליכו חפצים לפרקט ופגעו בגיא פניני
מדר. הוביל את קלעי הפועל | צילום: עודד קרני

אחרי הסערה: 98:104 להפועל ת"א על חולון

בתום משחק לוהט ודרמטי האדומים השיגו ניצחון חשוב על אלופת הבלקנית, שתצא השבוע לפיינל 8 של ליגת האלופות • אוהדי הפועל השליכו חפצים לפרקט ופגעו בגיא פניני

יעקב מאיר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

ניצחון גדול להפועל תל אביב שגברה הערב (שבת) 98:104 על הפועל חולון לאחר דרמה גדולה ועשתה צעד חשוב בדרך להישארות.
משחק חם, קשוח ועצבני היה בהיכל קבוצת שלמה. חולון פתחה חזק וקלעה כמעט בכל התקפה. מאמן האדומים דני פרנקו זעם על כמה החלטות שיפוט והורחק לאחר שספג שתי עבירות טכניות.
עוזרו ברק לדרר נטל את המושכות ובהמשך ההגנה השתפרה, יונתן מור סיפק שתי חסימות גדולות והמומנטום עבר למארחת. ים מדר שוב סיפק משחק מצוין, בר טימור היה האקס פקטור עם כמה מהלכים גדולים ברבע אחרון והפועל תגיע לבית התחתון עם ביטחון רב.
חולון יוצאת מאוכזבת ועצבנית, אך היא צריכה לשכוח במהירות מההפסד כי ביום חמישי מחכה לה אחד המשחקים החשובים בתולדותיה – רבע גמר ליגת האלופות מול סן פבלו בורגוס הספרדית.
מעבר למשחק המצוין, נאלצנו לצפות במחזות שלא מתאימים למגרשי הכדורסל. אוהדי הפועל ת"א השליכו חפצים לפרקט ופגעו בין השאר בגיא פניני. צוות השיפוט איים להפסיק את המשחק אם ייזרקו דברים נוספים, אך האוהדים האדומים לא נרגעו והשליכו כוסות שתייה שפגעו שוב בפניני ובשחקנים אחרים.
השופטים שקלו לשרוק לסיום המשחק, אך לאחר התייעצות יו"ר המועדון רמי כהן דרש מהאוהדים באמצעות מערכת הכריזה להפסיק עם השלכת החפצים ואמר כי עלול להיפסק הפסד טכני ועונש כבד. בכל מקרה האדומים יעמדו לדין ועשויים להיענש בחומרה.
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אם בהפועל ת"א רוצים למנוע הישנות של אירועים כאלה בעתיד הדרך היחידה היא להגיש תביעות אישיות נגד האוהדים המתפרעים ולדרוש מהם לשלם כל קנס כספי שיושת על המועדון בעקבות התנהגותם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...