"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
במנצ'סטר יונייטד מאוהבים בפול פוגבה
אחרי התצוגה מול רומא בחצי גמר הליגה האירופית, אולה גונאר סולשיאר בטוח שהצרפתי בלתי ניתן לעצירה • באולד טראפורד בטוחים שהם בדרך לעוד תואר אירופי
,פוגבה (שני משמאל) חוגג. הדיבורים על עזיבה יפסיקו? | צילום: Getty Images

במנצ'סטר יונייטד מאוהבים בפול פוגבה

אחרי התצוגה מול רומא בחצי גמר הליגה האירופית, אולה גונאר סולשיאר בטוח שהצרפתי בלתי ניתן לעצירה • באולד טראפורד בטוחים שהם בדרך לעוד תואר אירופי

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

0:5 - זו היתה תוצאת המחצית השניה במשחק חצי גמר הליגה האירופית באולד טראפורד בין מנצ'סטר יונייטד לרומא. האנגלים שטפו את המגרש מול רומא פצועה והמומה, ניצחו 2:6 מהדהד ולמעשה נמצאים עם רגל וחצי בגמר.

קשה לראות את רומא מבצעת מהפך ענק בגומלין, ועוד יותר קשה לראות אותם עוצרים את כוכביה של יונייטד, שנראים כמי שהליגה האירופית קטנה עליהם.

ברונו פרננדס ואדינסון קבאני היו נהדרים עם צמדים ושיתוף פעולה פנטסטי ביניהם, אבל המאמן אולה גונאר סולשיאר רק קודם כל לחבק את מי שמבחינתו היה מעל כולם - פול פוגבה.

הקדנציה המתמשכת הנוכחית של הצרפתי ביונייטד ידעה עליות ובעיקר ירידות, והדיבורים על עזיבה (ליובנטוס?) הם חלק מהשגרה, אבל נראה שכעת ביונייטד מתאהבים בו מחדש.

"אני מנהל את פול באותה צורה לאורך כל הדרך", אמר הנורבגי, "הוא יודע מה אני מרגיש כלפיו, הוא יודע עד כמה מבחינתי הוא חשוב לקבוצה". סולשיאר המשיך: "אני רוצה את פול בריא, בכושר, רץ, כיוון שהאיכויות שלו, כשהוא כשיר, הופכות אותו לבלתי ניתן לעצירה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד סיכם מאמן יונייטד: "אנחנו מנסים ליצור אווירה שתתאים לכל שחקן. עשינו את זה בשביל אדינסון קבאני, אנחנו עושים את זה גם בשביל פוגבה וכל אחד אחר. בגלל זה השחקנים פשוט נהנים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...