"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
NBA: קיירי ושרודר הורחקו בניצחון של הלייקרס על ברוקלין
הגארדים התעמתו ביניהם ועם השופטים, האלופה גברה 101:126 ללא דיוויס ולברון • 30 ריבאונדים לקאנטר, פורטלנד גברה על דטרויט • פילדלפיה חזרה לנצח מול אוקלהומה סיטי
קיירי מורחק על ידי השופט | צילום: AFP

NBA: קיירי ושרודר הורחקו בניצחון של הלייקרס על ברוקלין

הגארדים התעמתו ביניהם ועם השופטים, האלופה גברה 101:126 ללא דיוויס ולברון • 30 ריבאונדים לקאנטר, פורטלנד גברה על דטרויט • פילדלפיה חזרה לנצח מול אוקלהומה סיטי

מערכת ספורט היום
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

מלבד התבוסה של וושינגטון ווזיארדס ודני אבדיה לפיניקס סאנס, שישה משחקים נוספים נערכו הלילה (בין שבת לראשון) בליגת ה-NBA.

ברוקלין (17:36) - ל.א. לייקרס (20:33) 126:101

שתי קבוצות הכוכבים הגדולות של הליגה נפגשו בברקליס סנטר במשחק בו רוב הכוכבים ישבו בסופו של דבר על הספסל. אנתוני דיוויס ולברון ג'יימס המשיכו להיעדר בשורות הלייקרס, בעוד ג'יימס הארדן לא שיחק בשל פציעה בברכו. בנוסף, קיירי אירווינג ודניס שרודר הורחקו בעקבות עימות ביניהם במהלך המשחק.
אנדרה דראמונד הוביל את האלופה עם 20 נקודות ו-11 ריבאונדים, שרודר הספיק לקלוע 19 נקודות לפני ההרחקה ובן מקלמור תרם 17 מהספסל. בצד השני קווין דוראנט קלע 22 נקודות במשחקו השני מאז החזרה מהפציעה, וקיירי הוסיף 18 לפני שהורחק.

פורטלנד (21:31) - דטרויט (37:16) 103:118

אנס קאנטר קלע 24 נקודות ושבר את שיא הפרנצ'ייז עם לא פחות מ-30 ריבאונדים בניצחון על הפיסטונס. דמיאן לילארד (27 נק' ו-10 אס') וסי ג'יי מקולום (26 נקודות) עזרו לו להשיג ניצחון אחרי שני הפסדים רצופים. בצד המפסיד ג'וש ג'קסון הוביל עם 21, פרנק ג'קסון סיים עם 17.
קאנטר. שיא ריבאונדים מפלצתי, AP

אוקלהומה סיטי (33:20) - פילדלפיה (17:36) 117:93

פילי ניצלה את ההפסד של ברוקלין והשתוותה אליה בפסגת המזרח. ג'ואל אמביד הוביל עם 27 נקודות, אחרי משחק חלש שלו בהפסד לניו אורלינס בליל שישי (14 נקודות ב-5 מ-16 מהשדה) אז הלילה הוא החזיר לקבוצתו עם 10 מ-17 מהשדה בשלושה רבעים בלבד על הפרקט בנוסף ל-4 חסימות. פורקאן קורקמז הוסיף 20 נקודות.

יתר התוצאות

קליבלנד (33:19) - טורונטו (32:21) 135:115

יוטה (13:40) - סקרמנטו (31:22) 112:128

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גולדן סטייט (25:28) - יוסטון (39:14) 109:125

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...