צילום: הפועל תל אביב

הפועל תל אביב: הילדים חוזרים לבלומפילד

בחודורוב שכרו מתחם בדיקות מהירות לקורונה - ויסבסדו חלק מעלות הבדיקה עבור האוהדים במשחק מול הפועל חיפה • כרטיסים במחיר מוזל יוקצו במיוחד לילדים וחיילים

לקראת המשחק מול הפועל חיפה, בהפועל תל אביב שכרו מתחם בדיקות מהירות לקורונה (תוצאה תוך 15 דקות), אשר יאפשר את כניסתם של ילדים ומבוגרים שאינם מחזיקים בתעודת מתחסן/מחלים לבלומפילד.

יצוין כי המועדון יסבסד חלק מעלות הבדיקה עבור הקהל, שישלם כ-25 שקלים בלבד על כל בדיקה. בנוסף, יוקצו כרטיסים במחיר מוזל של 60 שקלים בשערים 4-5 עבור ילדים, נערים וחיילים.

ההרשמה לבדיקות נפתחה הבוקר (חמישי), כאשר המתחם יפעל בין השעות 13:00 ל-17:30. ההרשמה לבדיקות תימשך עד ליום שישי בשעה 16:00 - ותחילה תוקצה כמות של 500 בדיקות, שתגדל בהתאם לביקוש.

מנכ"לית המועדון, אודליה פרידמן: "כחלק מהמדיניות של הנהלת המועדון, להמשיך לקרב את האוהדים לקבוצה ולטפח את דור העתיד. החלטנו לעשות כל שביכולתנו בכדי שגם הילדים, שכל כך חסרים לנו ביציע, יוכלו להגיע ולראות את קבוצתם האהובה. אנו מברכים על כך ומצפים לראות משפחות אדומות ממלאות את יציעי בלומפילד בשבת".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...