דני אבדיה מנסה לשמור על סיקאם. משימה לא פשוט במיוחד צילום: אי-אף-פי

אבדיה: "נשבר לי הלב, מאוד כואב לי להפסיד"

הרוקי הישראלי של וושינגטון אחרי ההפסד האכזרי מול הראפטורס: "הובלנו כל המשחק ובסוף הם חזרו עם הזריקה הזאת" • על הערב הצמוד עם סיקאם: "כבוד בשבילי לשמור על השחקן הכי טוב שלהם" • ראסל ווסטברוק: "זו שנה קשה לכולם, במיוחד לדני"

למרות שהובילו בבטחה במשך שלושה רבעים, וושינגטון ודני אבדיה ספגו לפנות בוקר (שלישי) הפסד נוסף, הפעם אכזרי במיוחד, 103:101 מול טורונטו, שנהנתה משלשת באזר קטלנית של גארי טרנט ג'וניור. הוויזארדס, שממשיכים להתרחק מהפלייאוף כבר עם הפסד רביעי ברציפות וה-14 ב-17 המשחקים האחרונים שלהם.

אבדיה, שסיים משחק טוב עם דאבל דאבל שני העונה (12 נקודות ו-10 ריבאונדים) ולפחות במחצית הראשונה הצליח לעשות עבודה טובה בשמירה על פסקל סיאקם, סיכם את המשחק מנקודת המבט שלו. "הרגשתי טוב לשמור על סיקאם. אני שמח לאתגר כל ערב. זה כבוד בשבילי לשמור על השחקן הכי טוב של הקבוצה השניה. אני נלחם, מנסה לעזור לקבוצה לשמור על השחקנים הכי טובים ואמשיך לעשות את זה".

סיקאם מול אבידה. ברבע הארחון הכל השתנה // צילום: אי-פי,

על תוצאת הסיום הכואבת, המשיך בכנות: "נשבר לי הלב. מאוד קשה לי להפסיד, ראיתם שם בסוף שנפלתי. אני מרגיש שנלחמנו, שכל אחד נתן מעצמו מאה אחוז. הובלנו כל המשחק ובסוף הם חזרו עם הזריקה הזאת, אני חושב שלא הגיע לטורונטו לנצח אבל אין מה לעשות, אלה החיים וזה המשחק. עוד 48 שעות יש לנו עוד משחק לנסות להתאושש".

"אני מרגיש שאני משתפר", הוסיף אבדיה, "המאמנים והשחקנים מאמינים בי יותר ונותנים לי ליצור יותר במשך המשחקים. באופן אישי אני מאוד אוהב ליצור מהלכים עבור שחקנים אחרים, זה המשחק שלי וככה גדלתי. אני לא אשנה את סגנון המשחק שלי.אני אוהב לשחק בשביל אחרים, ותמיד אמסור את המסירה שתפנה את החבר שלי לקבוצה. ככה אני משחק, ככה הורגלתי לשחק מאז שאני ילד. זה אני וככה אני נהנה".

על העליות והירידות ביכולת במשך העונה: "אני לא משתמש בתירוצים מתחילת העונה. אני מכיר את עצמי והמאמנים עושים עבודה טובה מאוד בלגרום לי להבין את השיטה, את החוקים בליגה, את הסגנון. אני מבין את זה יותר ויותר עם כל משחק שעובר. גם כשיש לי משחקים רעים, כולם רוצים שאצליח, ואני מכבד את זה. זה עוזר לי.
גם ראסל ווסטברוק, שרשם טריפל דאבל תשיעי העונה, הביע את דעתו על הרוקי הישראלי: "זאת עונה ראשונה שלו והוא מתפתח ומבין דברים. זו שנה קשה לכולם, במיוחד בשבילו. הוא משתפר ככל שהעונה נמשכת וזה כל מה שאפשר לבקש ממנו - לוודא שהוא מבין מה טוב בשבילו ובשביל הגוף שלו והוא עושה עבודה מצוינת בזה".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...