"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ואן לוון מתלבט: פשיץ' או בלקמן?

מאמן מכבי ת"א עדיין לא החליט האם לפתוח במשחק העונה עם החלוץ הסרבי, שחוזר מעונש השעיה • יונתן כהן כשיר להתמודדות, וההחלטה אם יהיה בסגל תתקבל רק מחר

,עודכן
אלכסנדר פשיץ', צילום: עמי שומן

"כל אחד מהשחקנים שלנו יודע מה מונח כאן על הכף. כולם עבדו קשה כדי להגיע למצב הזה", אמרו במכבי ת"א לקראת המשחק החשוב הערב מול מכבי חיפה.

בקריית שלום מאמינים שאם הקבוצה תנצח בסמי עופר ותגדיל את הפער מהירוקים לארבע נקודות בטבלה, היא גם תגדיל משמעותית את סיכוייה לזכייה באליפות נוספת.

השחקנים מנסים לצנן את האווירה, והבלם איתן טיבי, שצפוי לחזור להרכב אחרי שקיבל מנוחה מול הפועל ב"ש, אמר: "כל המשחקים עכשיו חשובים. אף פעם לא קל לנו נגד מכבי חיפה, אבל אני מקווה שנצא עם ידינו על העליונה. אנחנו באים לנצח".

ניק בלקמן. ימשיך לקבל קרדיט? // צילום: עמי שומן
ניק בלקמן. ימשיך לקבל קרדיט? // צילום: עמי שומן

עוד מבחינה מקצועית, מתן חוזז ככל הנראה ישוב ל־11 של המאמן פטריק ואן לוון במקומו של אילון אלמוג, והחלוץ אלכסנדר פשיץ', שסיים לרצות עונש הרחקה, ישוב לסגל. ואן לוון מתלבט אם לפתוח איתו או להמשיך עם ניק בלקמן, שכבש צמד במשחק האחרון (1:2 על הפועל ב"ש. יונתן כהן כשיר להתמודדות, וההחלטה אם יהיה בסגל תתקבל רק מחר במלון. הקשר הפצוע אייל גולסה יחמיץ את ההתמודדות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר