"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
חברת מפלגתו של סמוטריץ' מבהירה שוב: לא יהיה שת"פ עם עבאס
על רקע האפשרות שהועלתה שנתניהו יצליח לשכנע את יו"ר הציונות הדתית, אורית סטרוק אמרה: "זה לא משנה אם האצבע שלו מחזיקה את הקואליציה, מלמעלה, מלמטה או מהחניון"
צפויה לקבל את תיק ההתיישבות. אורית סטרוק (ארכיון) // צילום: דודי ועקנין

חברת מפלגתו של סמוטריץ' מבהירה שוב: לא יהיה שת"פ עם עבאס

על רקע האפשרות שהועלתה שנתניהו יצליח לשכנע את יו"ר הציונות הדתית, אורית סטרוק אמרה: "זה לא משנה אם האצבע שלו מחזיקה את הקואליציה, מלמעלה, מלמטה או מהחניון"

אריאל כהנא
, עודכן

מקלות במאמצי נתניהו?חברת מפלגת הציונות הדתית של ח"כ בצלאל סמוטריץ', חברת הכנסת לעתיד אורית סטרוק, פסלה הערב (שלישי) כל שיתוף פעולה קואליציוני עם רע"מ מצד מפלגתה.

"אנחנו מחויבים להקמת ממשלת ימין. נקודה", אמרה סטרוק ל"ישראל היום". "מנסור עבאס, מכל היבט שהוא, אינו ימין. זה לא משנה אם האצבע שלו מחזיקה את הקואליציה, מלמעלה, מלמטה או מהחניון, זו לא תהיה קואליציית ימין בשום דרך ואנו לא נהיה חלק מקואליציה כזו״.

ח"כ מנסור עבאס // צילום: גיל אליהו - ג'יני
ח"כ מנסור עבאס // צילום: גיל אליהו - ג'יני

הדברים נאמרו על רקע האפשרות שעלתה בימים האחרונים שראש הממשלה בנימין נתניהו יצליח בכל זאת לשכנע את ח"כ סמוטריץ',למרות התנגדותו הנחרצת של האחרון, להקמת ממשלה כלשהי תוך כדי שיתוף פעולה עם המשותפת.

עוד אמרה סטרוק: "להוסיף את עבאס לקואליציית ימין, זה כמו להוסיף לקפה מלח במקום סוכר. מרב מיכאלי וניצן הורביץ הם יותר ימין מעבאס וגם איתם אין לנו כוונה לשבת בממשלה.

יו״ר הציונות הדתית ח״כ בצלאל סמוטריץ׳ בהצהרה מחוץ לקלפי // צילום: עמוד הפייסבוק של בצלאל סמוטריץ'

"אנו משוכנעים שאפשר וצריך להקים ממשלת ימין על מלא, כדי לטפל בבעיות הבוערות של ישראל, ביניהן בית הדין בהאג, המאבק על שטחי C, הצלת הנגב והמשילות שם ועוד. אנו קוראים לכל מפלגות הימין לשלב ידיים כדי להשיג את הממשלה הזו״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...