"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צפו: כך התכוננה ג'קי אזולאי ל"הישרדות"
כוכבת הריאליטי ידעה שהיא חייבת להכין את עצמה למסע הקשה - וזה מה שבחרה לעשות ברגעים האחרונים שלפני הטיסה
ג'קי אזולאי // צילום: אינסטגרם // ג'קי אזולאי | צילום: אינסטגרם

צפו: כך התכוננה ג'קי אזולאי ל"הישרדות"

כוכבת הריאליטי ידעה שהיא חייבת להכין את עצמה למסע הקשה - וזה מה שבחרה לעשות ברגעים האחרונים שלפני הטיסה

דניאל שירין
, עודכן

18 שורדים ישראליםיצאו למסע של מספר שבועות, שבמהלכו יאבקו על תואר "השורד האחרון". ברשימת המפורסמים ניתן למצוא שמות כמו יובל המבולבל, מעיין אשכנזי, מייקל לואיס וגם ג'קי אזולאי.

מי שבעבר כיכבה בריאליטי על שמה ("אחותי ג'קי") וכמובן ב"מאסטר שף", תהיה ככל הנראה אחת המתמודדות הבולטות על האי. אחרי שאתמול (שני) דיווחנו לכם כיסיימה את הליך הגירושין מבן זוגה לשעבר, ישראל, כעת נראה שהשורדת העתידית טרחה להיערך למסע הצפוי בדרכים נוספות.

בסטורי שהעלתה שעות ספורות לפני שהגיעה לשדה, כוכבת הריאליטי מבלה במספרה ומתחדשת בהחלקת שיער בקרטין - שבתקווה תחזיק לה כמה שיותר ימים על האי. בהמשך נראית אזולאי כשהיא חוגגת עם אחיותיה וחברות, ששרות לה "שלום, אני נוסעת". נתראה בגמר?

ולפני כן - חזרה לבלונד. ג'קי אזולאי

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...