צילום: מתוך טוויטר // פאטי. צפוי לחזור רק בעונה הבאה

דאגה בברצלונה: אנסו פאטי עשוי לעבור ניתוח נוסף

הכישרון הצעיר של הקטאלונים ונבחרת ספרד לא מצליח להתאושש כצפוי מהפציעה שלו וייתכן שיצטרך עוד טיפול במיניסקוס

אנסו פאטי, ילד הפלא של ברצלונה פתח את העונה הנוכחית בכושר מצוין והיה נראה שהוא בדרך להיות תגלית העונה בליגה הספרדית ובאירופה. לצערו לאחר עשרה משחקים בהם כבש חמישה שערים והוסיף שני בישולים, הוא נפצע בברכו בחודש נובמבר ומאז הוא עבר 2 ניתוחים בניסיון לחזור למגרשים כמה שיותר מהר.

הבוקר (חמישי) דיווחים בספרד מספרים כי הוא מתקשה לחזור לעצמו וייתכן שיצטרך לעבור ניתוח שלישי במיניסקוס, מה שיגרום לכך שהוא ישוב לשחק רק בעונה הבאה.

ברצלונה אמנם נראית נהדר בתקופה האחרונה ונמצאת במרחק של 4 נקודות בלבד מאתלטיקו המוליכה, אך בעונה שבה רונאלד קומאן מנסה לשקם את המועדון ונותן קרדיט גדול לצעירים, לפאטי היה אמור להיות תפקיד מהותי, מה שמוסיף את האכזבה מהחדשות הטריות.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...