"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סער: "נעמוד בהתחייבותנו לא לחבור לנתניהו"

יו"ר תקווה חדשה במטה המפלגה בת"א, לאחר ההתרסקות במדגמים: "הכל לטובה" • "ציפינו לתוצאה טובה יותר, עשינו כמיטב יכולתנו בתנאים לא קלים"

,עודכן
סער, הלילה // סער, הלילה

"נעמוד בהתייבותנו לא להיכנס לממשלה שנתניהו עומד בראשה":יו"ר תקווה חדשה גדעון סער נאם הלילה (שלישי) בשעה זו במטה המפלגה בתל אביב והתייחס להתרסקות במדגמים, שבהם הוא קיבל שישה מנדטים. לדבריו, "דרך המחשבה של היהודי - הכל טוב והכל לטובה".

"לכל הפרשנים, אני רוצה להודיע הודעה: ב-8 בדצמבר, לפני 3.5 חודשים, כשהודעתי על הקמת תנועה חדשה לא היה לי שום דבר בכיס תרתי משמע. לא היה לי דבר ולא הייתה לי הבטחה לדבר. כל מה שעשינו פה ביחד - עשינו יש מאין. אני רוצה להודות לכולכם על המאמץ הזה", אמר לתומכיו.

צילום: Newsenders

"נכון, רצינו וקיווינו לתוצאה טובה יותר, אבל כדמוקרטים אנחנו תמיד מכבדים ונכבד את מה שכינה מורנו ורבנו מנחם בגין 'פסק דינו של הוד מעלתו הבוחר'. עשינו כמיטב יכולתנו בתנאים לא קלים. תקווה חדשה התמודדה בבחירות האלה בפעם הראשונה. היו מפלגות חדשות רבות, אבל מכולן רק תקווה חדשה נכנסה לכנסת ה-24", הוסיף.

"אילולא הייתה קמה תקווה חדשה, כל הפרשנים כבר לא היו נמצאים באולפנים כי נתניהו היה עומד הלילה על 65 מנדטים, אולי יותר - והדברים היו מתייתרים במהלכים פוליטיים. נעשה כל מאמץ מצידנו להקמת ממשלת שינוי ואגו לא יהיה שיקול בעניין הזה", ציין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר