המחאה, הערב // צילום: אורן בן חקון // המחאה, הערב

כ-20 אלף מפגינים במחאה נגד נתניהו

האירוע בכיכר פריז בירושלים אורגן על ידי כ-25 ארגוני מחאה • במקביל, התקיימו אירועי מחאה של הדגלים השחורים במאות מוקדים ברחבי הארץ

יותר מ-20 אלף מפגינים נגד רה"מ בנימין נתניהו הערב (שבת) בכיכר פריז בירושלים, תחת הקריאה להתעוררות רגע לפני הבחירות. אלפים הגיעו בתחילת הערב לכיכר ואלפים נוספים, אשר צעדו מהכנסת, מילאו את הכיכר זמן קצר לאחר מכן.

באירוע הערב, אשר אורגן על ידי כ-25 ארגוני מחאה, משתתפים גם האומנים אחינועם ניני, ליאור אשכנזי ורננה רז, אשר עלו לשיר ולשאת דברים. במקביל, התקיימו הערב אירועי מחאה של הדגלים השחורים במאות מוקדים ברחבי הארץ.

צילום: יוני ריקנר

בתנועת קריים מיניסטר אמרו מוקדם יותר הערב: "רגע האמת מתקרב. נצא היום לגשרים ונעלה בהמונינו לבלפור לומר לנאשם שזמנו עבר. אזרחי ישראל אומרים 'כן' לתקווה ולשינוי ולא לברית עם כהניסטים. זה תלוי רק בנו. בשלישי יוצאים להצביע ולא משאירים אף אחד בבית. זה בידיים שלנו".

המחאה בגליל העליון // צילום: אייל מרגולין - ג'יני
המחאה בגליל העליון // צילום: אייל מרגולין - ג'יני

בסוף השבוע פנה עו"ד גונן בן יצחק מתנועת קריים מיניסטר במכתב למפכ"ל המשטרה קובי שבתאי, ובו דרישה להגביר נוכחות ולהיערך באופן מיוחד לקיום האירועים בבלפור וברחבי הארץ. זאת, לדבריו, במטרה למנוע הסתננות של פרובוקטורים וגורמים אלימים למתחם ולהימנע מחיכוכים מיותרים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...