שואורום בייקהאוס
אפליקציית התשלומים bit משיקה ארנק דיגיטלי ולרגל המאורע החגיגי חברה ל"שואורום" לשיתוף פעולה מעניין במיוחד. פוד טראק ממותג ומשותף לשתיים יטייל ברחבי ישראל וימכור ליין מוצרים בלעדי ובמהדורה מוגבלת של דונאטס ועוגיות בטעמים מפתיעים.
כל מנה מהקולקצייה החדשה תעלה כעשרים שקלים, ואלו המנות המדוברות:
Sprinkles Pizza Slice- משולש עוגיה רכה עם שברי שוקולד לבן, סוכריות צבעוניות, גרידת שוקולד לבן וקישוט סוכרית גומי.
Triple Choco Slice – משולש עוגיית שוקולד רכה עם מטבעות שוקולד בציפוי קרם וניל עם שברי שוקולד מריר וחלב.
Coconut Pecan Pizza Slice- משולש עוגיה רכה עם קוקוס טחון, שוקולד לבן ופקאן. בתוספת שברי קוקוס יבשים וגלייז טופי קרמל.
S’mores Pizza Slice- משולש עוגייה רכה עם קרעי מרשמלו ושבבי שוקולד מריר וחלב, מצופה במרשמלו ברולה, שברי ביסקוויטים וגלייז שוקולד.
Berliner Chocolate Burger – ברלינר עם קציצת מוס שוקולד, טוויל ירוק, בצק שקדים וקולי תות.
הפודטראק יחל לפעול ביום ב' ה 22.3 בין השעות 12:00-20:00 בגן שמואל, ביום הבחירות- יום שלישי ה 23.3 בין השעות 10:00-18:00 הפודטראק יגיע לנמל תל אביב וביום ד' ה 24.3 בין השעות 12:00-20:00 למתחם G בכפר סבא. בסיום חול המועד יגיע הפודטראק גם ליעדים נוספים.

אבי ביטון שובר צלחות
נראה שהשף אבי ביטון (קפה פופולר, סוליקה) לא נח לרגע, וכעת, עם פתיחת עולם המסעדות הוא עומד בראש מוסד תל אביבי ידוע - מסעדת "יאסו" ברחוב הירקון בעיר. עם בואו של ביטון נבנה למסעדה תפריט חדש בהתאם לאופייה ולמנות נוספות המאפיינות את המטבח של השף. בין היתר נמצא בתפריט החדש ריזוטו פנקוריזו (תבשיל מנגולד כרישה ופרמזן), סגאנקי (עלי פילו פריכים עוטפים גבינת עזרים, מנגולד ודבש), סביצ'ה לסבוס, גירוס, סופלאקי, פילאס אונטריב ועוד.
"תמיד אהבתי את המטבח היווני ועד כה לא יצא לי ללמוד ולחקור אותו, כעת הגיעה ההזדמנות", מספר ביטון. "יש לי כבוד למטבח ששם דגש על איכות חומרי הגלם והטריות - זה משהו שאני מאמין בו שנים ארוכות. המטבח היווני הוא פשוט ולא מתחכם, עיקר גדולתו בשימוש במוצרים מקומיים, עונתיים וטריים. ועבורי מציב המטבח הזה אתגר חדש - לבשל בלי כוסברה, צמח תבלין שאני משלב כמעט בכל המנות שלי. מבחינתי זה כאילו שאני נדרש לבשל ללא מלח. בכל מקרה, בין אם זו הפשטות, האקלים הדומה או הנטייה שלנו לעשות שמח - לא מפליא שזה המטבח שהישראלים הכי אוהבים".
הירקון 105 תל אביב

גלידריה חדשה בתל אביב
ואם ב"שואורום" עסקינן, שימו לב למקום החדש שנפתח בסמוך לו. אלברטו סוואד ואחותו אלתייאה, עולים איטלקים, הגשימו את חלומם ופתחו במתחם בצלאל בתל אביב את "פרדיסו דל ג'לטו", גלידרייה איטלקית חדשה.
צמד האחים מספר שמדובר בגלידריה ששונה ממה שאנחנו מכירים כאן בישראל, ללא ויטרינה לתצוגת הטעמים אלא מכלי נירוסטה אטומים, וטעמים איטלקיים יותר. בין הטעמים שניתן למצוא במקום בולטת במיוחד גלידת הגורגונזולה, ג'לטו צנוברים, דבש ואגוזי לוז וכמובן פיסטוק וטעמי וניל. בהמשך, מבטיחים במקום, יוצעו למכירה גם ארטיקים מיוחדים, גרניטה סיציליאנית, עוגות גלידה עבודת יד ועוד.
בית לחם 3, תל אביב

שת"פ מקסיקני
לכבוד פתיחת המסעדות, מסעדת הטאקריה ומזקל אמורס ורדה יואים בספיישל "מזקליטה", ספיישל אותו ניתן להזמין דרך אפליקציית וולט וכולל בקבוק מעוצב, קרח ליים, מלח והוראות הרכבה לייצור המשקה בסלון ביתכם.
מחיר: 36 שקלים
