"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"עם ליאו מסי לברצלונה יש שחקן אחד יותר"
הפרעוש, שהשווה את השיא של צ'אבי, זכה למחמאות מחלוץ הואסקה אחרי ה-1:4 בליגה • קומאן: "למזלנו הוא עדיין איתנו"
צילום: רויטרס // מסי. כמו שחקן יותר

"עם ליאו מסי לברצלונה יש שחקן אחד יותר"

הפרעוש, שהשווה את השיא של צ'אבי, זכה למחמאות מחלוץ הואסקה אחרי ה-1:4 בליגה • קומאן: "למזלנו הוא עדיין איתנו"

, עודכן

למרות ההדחה מליגת האלופות, ברצלונה ממשיכה בתקופה הטובה שלה בליגה כאשר היא רושמת ניצחון רביעי ברציפות ונשארת קרובה לאתלטיקו מדריד המוליכה. הפער בין הקבוצות עומד על 4 נקודות בלבד כשנותרו עוד 11 מחזורים עד תום העונה, ונראה שליאו מסי וחבריו לא ויתרו על תואר האליפות.

אתמול (שני) הקטלאנים הביסו 1:4 את הואסקה בקאמפ נואו עם תצוגה נהדרת של מסי שסיים את המשחק עם צמד ובישול. חלוץ היריבה רפא מיר החמיא לפרעוש: "לבארסה יש מספר 10 שאין לך מה לעשות נגדו. זה כאילו הם משחקים עם שחקן אחד יותר, מה אתם רוצים שאני אגיד לכם?"

מסי השווה את השיא של צ'אבי כשיאן ההופעות של ברצלונה בכל הזמנים עם 767 משחקים במדי הבלאוגרנה. מאמן הקבוצה רונלד קומאן התייחס לכך: "הוא השווה את השיא של צ'אבי והוא השחקן הכי חשוב בהיסטוריה של ברצלונה. למרבה המזל הוא עדיין איתנו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...