"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

בעקבות הירידה בתחלואה: סיני צפוי להיפתח לישראלים

ההקלות נמשכות: מתווה הכניסה והיציאה לסיני צפוי להתגבש בשבוע הבא ולאפשר ככל הנראה למחוסנים לעבור דרך מעבר טאבה • המתווה עדיין צריך לעבור את אישור הממשלה • נכון לעכשיו, מעבר טאבה סגור

,עודכן
צילום: יהודה בן יתח // המעבר צפוי להיפתח בשבועות הקרובים

החיסונים עובדים, הירידה בתחלואה נמשכת ובממשלת ישראל נוטים לאפשר פתיחה רחבה יותר שככל הנראה תכלול גםיציאה לסיני. היום אושר כי מעבר טאבה ייפתח לישראלים שיוכלו ככל הנראה לעבור לסיני ולחזור ממנה כבר בשבועות הקרובים. ההודעה מגיעה לאחר שבתקנות האחרונות שאושרו ותקפות עד ה-20 לחודש, הוחלט שהמעבר יישאר סגור לפחות למעט פתיחה אחת לטובת חזרת ישראלים לארץ.

במשרד התיירות מדגישים שההחלטה אושרה בתיאום עם שרי הבריאות, הפנים והתחבורה. אם המתווה יאושר, ייתכן שהמעבר לסיני ייפתח עוד לפני פסח, מהשייאפשר לישראלים רבים לנפושבסיני כבר בחג הקרוב. חשוב להדגיש כי המתווה צפוי לעבור את אישור הממשלה ונכון לעכשיו מעבר טאבה סגור.

לעוף על זה!

כל חדשות התיירות, התעופה, מלונות ומסלולים - אצלכם במייל

עשרות אלפי ישראלים מחכים לחזור לסיני // צילום: אי.אף.פי
עשרות אלפי ישראלים מחכים לחזור לסיני // צילום: אי.אף.פי

נכון לעכשיו לא ברור כיצד ייראה המתווה והאם גם מי שלא חוסן יוכל לצאת מהארץ ולחזור חזרה. ככל הנראה הוא יכלול גם בדיקות מהירות ביציאה לסיני ובחזרה לארץ ובדיקות PCR בטווח של 72 שעות לפני היציאה למצרים והחזרה לארץ.

שרת התיירות, אורית פרקש הכהן: ״לאחרשהוחלט על פתיחת השמייםאני רואה חשיבות רבה בהחלטה שמאפשרת יציאה, לא רק לישראלים שבידם לנסוע לאיי סיישל אלא מוסיפה אפשרות נוספת לציבור". המתווה אמור להתגבש כבר בשבוע הבא כאמור ולבוא לאישור הממשלה עוד לפני ה-20 לחודש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר